رضاگنجی 155 ارسال شده در آبان 89 سلام درود اینبار نیز یک آپلودر رایگان و ساده رو به دوستان و کاربران جومینا معرفی میکنم و امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره.با کمک این ماژول میتوانید فایل های خود را به راحتی برروی هاست آپلود کنید.امکانات این ماژول به شرح زیر است: 1 نصب سریع و آسان 2 امکان تعیین حداکثر سایز فایل جهت آپلود 3 امکان تغییر مسیر آپلود فایل 4 آپلود و جایگزینی فایل های هم نام بدون اخطار 5 نوشته شده با ایکس اچ تی ام ال معتبر بدون ارور و .... 6 بومی شده مخصوص جوملا 1.5 (ناتیو) و چندین امکان دیگر البته شرمنده که توضیحات رو ساده نوشتم گاهی وقت ها میگم شاید بعضی ها اولین بارشون هست که با جوملا آشنا شده اند و دارن این مطلب رو میخونن دمو ماژول از سایت سازنده دانلود از سرور جومینا در صورت مفید بودن دکمه تشکر منتظر فشردن شماست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در آبان 89 سلام بعد از آپلود فايل، لينك فايل رو هم ميده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آبان 89 سلام و درود شرمنده من جواب شما رو ندادم تا تست کنم ولی متاسفانه فرصت نشد انشاالله کاملا تست میکنم و جواب شما رو میدم البته نصب کردم ولی تست کامل نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آبان 89 سلام و درود اگر میشه جناب دولتشاهی و رزاقی هم این ماژول رو تست کنن ممنون میشم در توضیحات فایل اومده که فایل رو در روت جوملا آپلود میکنه و برای حداکثر سایز آپلود هم گفته که به تنظیمات php.ini رجوع شود ولی بعد از آپلود فایل ها مشاهده نمیشود البته در روت جوملا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آبان 89 با موفقیت و عالی کار می کنه. تنظیم اضافه ای هم نیاز ندارد. قبلا یک فولدر با نام دلخواه در روت سایت ایجاد و نام آن را هم در مدیریت ماژول تایید کنید. کار تمام هست. طبیعی هست که مسیر و آدرس فایل فرضی بصورت زیر است: فایل+نام فولدر دلخواه شما+ آدرس سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آبان 89 از لطف شما ممنونم البته من به خاطر اینکه از خجالت دوستان در بیام در تاپیک زیر یک کامپوننت فوق العاده معرفی کردم.که خوشبختانه شما هم مشکل رو حل کردید.چون دوست نداشتم جواب دوستمون بی پاسخ بمونه شاید هم به خاطر اینه که چون من شب کار بودم و از وقتی هم اومدم نخوابیدم درست متوجه تنظیمات نشدم:64 (23): به هر حال در تاپیک زیر این کامپوننت کاربردی رو میتونید دانلود کنید http://forum.joomina.ir/thread-1711.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر