padidehco 9 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان من از جوملا 1.5 استفاده می کنم چند روزی هست که مثلا با اضافه کردن منو و یا مطلب جدید با کلیک بر روی ادامه مطلب یا منو به صفحه 404 می ره لطفا کمک کنید این هم سایت : h-o-n-e-r-.-i-r-/-h-o-m-e لطفا تمامی خط تیره ها را از بین حروف پاک کنید مثال:g-o-o-g-l-e-.-c-o-m که می شه google.com لطفا کمک کنید در مطالب اول در صفحه اصلی بر روی جزئیات بیشتر یا مطالب بیشتر کلیک کنید و منو بالا قسمت تبادل لینک رایگان مشاهده می کنید که به ادامه مطلب می ره منتظر پاسخ های گرمتون هستم بهیه برای متور جستجو را هم که غیر فعال می کنم درست نمی شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مرداد 91 سلام این مشکل بخاطر سئوی سایت شماست. افزونه ای که برای فارسی سازی لینک ها نصب کرده اید را حذف کنید. بهتر است از سئوی پیشفرض جوملا و یا افزونه های سئوی تجاری استفاده کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در مرداد 91 ببخشید به ادامه مطلب نمی ره از پلاگین فارسی سازی لینک جومینا استفاده می کنم غیر فعال کردم درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر