nava 1 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان وقتی کە قالبی رو با آرتیستر طراحی میکنی منوهای آبشاری رو کە وقت طراحی درست میکنی موقع قرار دادن قالب رو سایت نمایش دادە نمی شوند حتی وقتی کە منوها را در قسمت منوهای آبشاری فعال میکنم. من میخواهم منوها بە همان صورتی باشند کە با آرتیستر طراحی میکنم . برای اینکار مجورم از ماژولی مثلا منوهای آبشاری استفادە بکنم کە نمیخوام اینجوری باشە. مثلا منوها دقیقا میخواهیم مثل تصویر زیر کە خودم طراحی کردەام نمایش دادە شوند: یا ورتیکال منوها رو میخواهم دقیقا مثل تصویر زیر داشتە باشم ولی روسایت اینجوری در نمیاد: حالا چکار کنم کە این منوها اینجوری کە من میخوام باشند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidghaffari 5 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز باید به قسمت مدیریت ماژول ، ماژول منو بروید و در سمت چپ نمایش گزینه های زیر منو را روی بله قرار دهید. مشکلتان برطرف می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام بله همانطورکه اشاره شد برای نمایش زیرمنوها میبایست در تنظیمات ماژول نمایش زیر منو ها را فعال کنید برای نمایش Vertical Menu هم باید باز در تنظیمات ماژول در فیلد پسوند کلاس ماژول عبارت art-vmenu را وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در مرداد 91 دست شما دوستان درد نکنە الان درست شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر