arazbashiri 1 ارسال شده در مرداد 91 با عرض سلام و خسته نباشيد من به مشكلي برخورد كردم كه نميدونم چكار كنم وقتي آدرس administrator را ميزنم قسمت مديريت مياد (نام كاربري و رمز عبور را ميزنم دكمه ورود را ميزنم يك صفحه سفيد مياد چكار كنم لطفا راهنماي كنيد باتشكر تصوير ضميمه هم گذاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattaribm 2 ارسال شده در مرداد 91 با سلام به مدیر سرور بگید که براتون نمایش خطاها را روشن کنه تا ببینیم چه اروری میده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arazbashiri 1 ارسال شده در مرداد 91 سلام من خودم نمايندگي سرور گرفتم لوكال هاست از كجا فعال كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arazbashiri 1 ارسال شده در مرداد 91 با عرض سلام و خسته نباشيد من به مشكلي برخورد كردم كه نميدونم چكار كنم وقتي آدرس administrator را ميزنم قسمت مديريت مياد (نام كاربري و رمز عبور را ميزنم دكمه ورود را ميزنم يك صفحه سفيد مياد چكار كنم لطفا راهنماي كنيد باتشكر تصوير ضميمه هم گذاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام در فایل php.ini میبایست مقدار display_error را روی on قرار بدید فکر کنم فایلش در این مسیر باشه usr/local/lib/php.ini موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر