mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 من این افزونه رو برای جوملا 2.5 نصب کردم ولی ارور زیر داده شد بعد از نصب ناتوان در ایجاد منو های سرپرستی افزونه با موفقیت نصب شد که الان کامپوننتی هم که نصب شده هیچ چیزی ندارد و ناقص نصب شده و قابل استفاده نیست دسترسی های پوشه های مربوطه رو هم من روی 777 قرار دادم ولی باز فرقی نکرد مشکل از چیه ؟!؟؟!؟!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام افزونه را بطور کامل حذف کنید از روی هاست و دیتابیس و مجددا" نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 دوباره من نصب کردم ارور زیر رو داد این ارور می یومد خطا افزونه در نصب مشکل از چیه ؟؟ باید چی کار بکنم ؟؟ این افزونه برای جوملا 2.5 مشکل نداره ؟؟؟؟؟؟ چون من روی لوکال هم نتونستم درست نصب کنم !!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام سطح دسترسی پوشه tmp و logs را روی 777 قرار بدید و تست کنید ترجیحا" از طریق نصب از پوشه اقدام به نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 من از یه نسخه دیگه تونستم این افزونه رو نصب کنم فقط چه طور میشه دکمه های لایک مثبت و منفی (دکمه سبز و قرمز ) را فعال کرد ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام بصورت پیشفرض باید فعال باشه اگر فعال نبود در تنظیماتش که وارد شدید در تب طرح بندی باید نظرسنجی رو فعال کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 مال من انگلیسی اگه میشه بگید انگلیسی چیه می شه یا چندیمین مورد میشه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 بعد از ورود به مدیریت کامپوننت در قسمت Settings باید تبی به نام Layout باشد وارد اون بشید و تنظیم Show votes رو روی yes قرار دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 Show votes روی yes هست ولی باز چیزی نشون نمیده ؟؟؟!!!! تنظیم دیگه ای نداره ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 به این 2 مورد توجه داشته باشید 1. باید یا یوزر نیم و پسورد به سایت وارد شده باشید 2. در مورد پیام خود این امکان رو نمی بینید ولی برای نظرات کاربران براتون قابل نمایش هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zeinab 0 ارسال شده در شهریور 91 من jcomments رو نصب کردم با موفقیت هم نصب شد ولی اصلا روی سایت نمایش داده نمیشه همه تنظیماتشم درسته یعنی مشکل کار از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در شهریور 91 مجموعه ها و مطالبی رو هم که این افزونه براشون فعال باشه رو هم تعیین کردید ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر