n.hesam 2 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان من جوملا 2.5 فارسی جومینا رو نصب کردم و پس از اون تو بخش به روزرسانی به جمولا 2.5.6 ارتقاش دادم اما تو بعضی از بخشها یه چنین متنهایی مینویسه JLIB_FORM_MEDIA_PREVIEW_TIP_TITLE حالا نه دقیقا فقط همین یکی بعضی جاها اینطوری میشه که نمیفهمم چرا اینطوریه و بعضی ازافزونه ها رو هم که نصب میکنم در کمال نا باوری اصلا سمت چپ توتنظیماتشونو نشون نمیده مثلا اگه اسلاید شو باشه نشون نمیده که تنظیمات مربوط بهشو انجام بدم ممننون میشم راهنماییم کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام مورد اول بررسی می شه مورد دوم دقت داشته باشید افزونه هایی که نصب می کنید با نسخه جوملای شما سازگار باشد... (افزونه های جوملا 1.5 روی جوملا 2.5 جواب نمی دهد...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattaribm 2 ارسال شده در مرداد 91 با سلام دوست عزیز بخاطر اینکه شما الان 2.5.6 جومینا که فارسی شده است را نصب نکردید پک بروزرسان 2.5.6 جومینا را نصب کنید مشکلتون حل میشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر