ehsan1 17 ارسال شده در مرداد 91 سلام من یک ماژول دارم که برای جوملا 2.5 هستش میخواستم به 1.5 تبدیلش کنم آموزشی در این مورد هستش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 من به شخصه تاحالا چنین آموزشی رو برای عموم ندیدم اموزش برای 1.5 به 2.5 هست میخواید عکس این عمل کنید ببنید جواب میده آموزش موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid71 0 ارسال شده در مرداد 91 این اموزش واقعا عملی میشه؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در مرداد 91 سلام نه متسفانه یا من شاید اشتباه انجام دادم خلاصه نشد اگر کسی راه حلی داره ممنون میشم لطف کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام هر افزونه ای رو نمیشه از 1.5 به 2.5 یا از 2.5 به 1.5 تبدیل کرد برای برخی از اافزونه ها این مورد اصلا امکانپذیر نیست یا به زحمتش نمی ارزه و راحتتره افزونه از اول طراحی بشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر