specialagent 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام الآن می خواستم وارد بخش مدیریت سایتم بشم که بعد از وارد کردن یوزر و پسورد با این ارور مواجه شدم. Fatal error: Call to undefined method K2ModelCpanel::getPopularItems() in /home/-×××××-/public_html/administrator/modules/mod_k2_stats/helper.php on line 24 اون خط رو هم که گفته ارور توش هست رو باز کردم یه همچین چیزایی بود. function getPopularItems() { JModel::addIncludePath(JPATH_ADMINISTRATOR.DS.'components'.DS.'com_k2'.DS.'models'); $model = &JModel::getInstance('cpanel', 'K2Model'); return $model->getPopularItems(); } تز حط 21 تا 25 این ارور بعد از این به وجود اومد که جندتا ورژن مختلف K2 رو پشت سر هم نصب کردم. تا ورژن مناسب رو پیدا کردم. سایت بازه ولی ننمی تونم وارد بخش مدیریت بشم. لطفا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام از طریق phpmyadmin جداول افزونه را غیرفعال کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر