asadpur 22 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان . من یه قالب نصب کردم تا یه مدت هم باهاش کار میکردم حالا داره این پیغام میده. باید چیکارش کنم که درست بشه Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در مرداد 91 این پیغام مربوط به این هست که جوملای شما نمی تونه به دیتابیس متصل بشه و اطلاعات رو بخونه. شما روی لوکال کار می کنی؟ یا از روی لوکال به هاست انتقال دادی؟ User & Pass و نام دیتابیس رو درفایل configuration.php چک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 شما روی لوکال نصب کردید یا هاست؟ این خیلی مهمه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در مرداد 91 شما روی لوکال نصب کردید یا هاست؟ این خیلی مهمه رو هاست نصب کردم . این پیغام مربوط به این هست که جوملای شما نمی تونه به دیتابیس متصل بشه و اطلاعات رو بخونه. شما روی لوکال کار می کنی؟ یا از روی لوکال به هاست انتقال دادی؟ User & Pass و نام دیتابیس رو درفایل configuration.php چک کنید. من مستقیم رو هاست کار کردم . فایل نصبی بوده . تقریبا یه هفته هستش که راهش انداختم ولی این پیغام رو داده . اگه در مورد configuration.php بیشتر توضیح بدید ممنون میشم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 91 سلام ببینید که user و pass و db در فایل configuration.php با user و pass و db که در هاست وجود اوردید مظابقیت کند. ********************************************* نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام همانطور که دوستان هم در بالا اشاره کردند ، میبایست اطلاعات فایل کانفیگ را بررسی کنید اگر از صحت اطلاعات وارد شده مطمئن هستید و مشکل همچنان پابرجاست با ادمین سرورتون تماس بگیرید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 مثله اینکه تازه کاری شما باید تویه خود هاست یه فایل به نام configuration.php وجود داره ببین اینجا یوزر و دیتابیسی که ساختی وجود داره یا نه ممکن هم هست کلا دیتابی رو پاک کرده باشی اگه اذرس هاست را بدی برات درستش میکنیم کاری نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر