sasanbaneh 1 ارسال شده در مرداد 91 آیا افزونه ی پرداخت بانک ملی برای جوملا 2.5 منتشر شده است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام در سایت جومینــــــا برای اتصال افزونه به بانک ملی ، افزونه ای منتشر نشده میتونید با دوستان افزونه نویسمون تماس بگیرید تا براتون بنویسن یا اینکه در نت جستجو کنید و از یه سایت معتبر تهیه کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattaribm 2 ارسال شده در مرداد 91 سلام اگه داکیومنت بانک ملی را داشته باشید من براتون برایگان می نویسم و توی جومینا منتشر می کنیم. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sasanbaneh 1 ارسال شده در مرداد 91 سلام اگه داکیومنت بانک ملی را داشته باشید من براتون برایگان می نویسم و توی جومینا منتشر می کنیم. موفق باشید داکیومنت چیه؟ از کجا تهیه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidghaffari 5 ارسال شده در شهریور 91 شما ابتدا باید به یکی از شعب بانک ملی مراجعه نمایید و درخواست دریافت داکیومنت ای دی و پسورد را از شعب بانک ملی دریافت نمایید. احتمالا در سایت بانک ملی هم وجود داشته باشد. www.bmi.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر