larsa.ir 1 ارسال شده در مرداد 91 با سلام وخسته نباشید من اسکریپت ArrowChat رو دانلود کردم از اینجا دانلود افزونه ولی متاسفانه همه چی خوب پیش میره تو مرحله اخر میمونه یعنی هرچی میزنم حتی جدول جوملا رو میزنم قبول نمیکنه البته من تو موقع نصب جوم سوشیال رو نصب میکنم ممننون میشم دوستان راهنمایی کنند. تو قسمت اخر یعنی prefix ارور میده تو فایل کانفیگ هم که نگاه میکنم public $dbprefix = 'dpoz1_'; اینو زده همینو وارد میکنم ولی متاسفانه قبول نمیکنه باز بعد ارور میاد ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shabany 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان. خسته نباشید. من هم همین مشکل رو دارم. فقط مرحله آخر گیر می کنه و جلو نمیره. من که خیلی وقته دارم دنبال یک افزونه یا اسکریپت چت برای جوملا میگردم که اگر با سی بی قابل ادغام باشه خیلی خوب میشه. ولی در حسرتش دارم پیر میشم. لطفاً کمک کنید. متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
keran4i3 0 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز شما دیتابیس جدید ایجاد کردید؟ ببینید prefix یک گزینه اختیاری است! اگر از دیتابیسی ایتفاده میکنید که حاوی اطلاعات هست اولا بدونبد ممکنه اطلاعاتتون از بین بره ثانیا ممکنه مشکل از همین جا باشه شما با دیتابیس جدید امتحان کن یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر