mrgh 17 ارسال شده در مرداد 91 سلام یه مشکل عجیب واسم پیش اومده. وقتی در جوملا 1.5 میخوام مطلب بذارم با انتخاب بخش ، مجموعه های مربوط به اون بخش نمیاد و خالیه. کش مرورگر و سایت رو هم پاک کردم اما حل نشد و از جای دیگه هم تست کردم این مشکل هست. باید چیکار کنم؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام بررسی کنید ، ببینید مجموعه هاتون منتشر شده اند ؟ یه مجموعه جدید هم ایجاد کنید ببینید اضافه میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در مرداد 91 ممنون از پاسختون بله.چون بعد از این که مطلب رو ذخیره میکنم ، دوباره وارد میشم مجموعه های همون بخش ظاهر میشن و میتونم انتخاب کنم.اما مثل همیشه همن اول با انتخاب بخش ، مجموعه های مربوط به اون بخش نمیاد. با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام قبل از بروز این مشکل چه تغییراتی دادید ؟ نصب / حذف افزونه یا ...؟ از مرورگر دیگری هم استفاده کنید کش مرورگر و جوملاتون هم پاکسازی کنید ممکنه با افزونه ای هم تداخل داشته باشید که بیشتر میتونه از جانب پلاگینها باشه از دیتابیستون بک آپ بگیرید و یکبار Repair و Optimize کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در مرداد 91 سلام من یک سری از پلاگین ها رو غیر فعال و سپس فعال کرده بودم. از کجا بفهمم مشکل از کدام پلاگینه؟در ضمن مشکل از کش نیست. با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام شما باید یکی یکی پلاگینها را غیرفعال کنید و تست کنید ( تست آزمون و خطا ) موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان مشکل رو پیدا کردم. پلاگین ادیتورهایی که استفاده نمی کردم رو غیر فعال کرده بودم این مشکل به وجود اومده بود با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر