padidehco 9 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان من از فذوشگاه ساز ویرچومارت استفاده می کنم تا دیروز وقری بر روی اضافه به سبد خرید را می زدم محصول به سبد اضافه می شد اما اکنون انگار نه انگار که بر روی آن کلیک می شود ، اصلا هیچ محصولی به سبد اضافه نمی شود چگونه باید مشکل را بر طرف کنم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز. اول اینکه اگه ممکن یه دمو بدید. دوم اینکه آیا تغییراتی در سایت اعمال کردید و اینطور شد؟ مثلا نصب یا حذف افزونه تغییر جالب و ... :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز. اول اینکه اگه ممکن یه دمو بدید. دوم اینکه آیا تغییراتی در سایت اعمال کردید و اینطور شد؟ مثلا نصب یا حذف افزونه تغییر جالب و ... :x (37): نه مشکل از این هایی که گفتید نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام با مرورگر دیگری هم تست بفرمایید موفق و پیروزباشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر