حسین هادیان 30 ارسال شده در آبان 89 سلام به همه این کامپوننت امروز تو جوملا منتشر شد من نصب کردم ولی مسئله ای که هست اینه که کار نمی کنه!! منظورم اینه که تو صفحه مدیریرت که میرم 3 گزینه هس: بررسی نگارش بروز رسانی جوملا تازه سازی جوملا اولی که هیچ ولی دومی یا سومی رو که میزنم می نویسه بروز رسانی با موفقیت انجام شد ولی عملا هیچ تغییری ایجاد نمیشه. رفرش کردن صفحه ، یا اینکه از اون صفحه بیام بیرون و دوباره برم تو ، یا از بخش مدیریت بیام بیرون ، چک کلی ، پاکسازی کش و ... هم کارمو راه نداخت ممنون میشم کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 89 سلام یعنی نگارش جوملای شما تغییر نیافت ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در آبان 89 خیر 1.5.20 بود و هیچ تغییری نکرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 89 منم همين كارو كردم نشد فكر كنم آخرش مثل خودم بايد پاك كني و از اول بريزي:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 89 سلام موارد را بررسی کردم نتیجه : برای چک نگارش جدید ابتدا بررسی نگارش را بزنید که سیستم متوجه بشه نگارش جدید اومده بعد به صفحه کامپوننت برگردید و جوملا را بروز رسانی کنید نکته : برخی از هاست ها به دلیل بالابردن امنیت 755 را به عنوان قابل نوشتن نمیشناسند لذا در اینگونه هاست ها ابتدا دسترسی پوشه public_html را 777 کنید بعد از برئز رسانی دوباره به حالت اولیه برگردانید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
prince1456 0 ارسال شده در آبان 89 منم نصب کردم عملا میگه بروز رسانی شد ولی هیچ تغییری نمیاد خواهشا فایلهای تست شده بزارین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آبان 89 شما پرمیشن که آقای تهرانی گفتند را چک کرده اید؟ در نمایش نسخه تغییری در ورژن ایجاد نشد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
prince1456 0 ارسال شده در آبان 89 اره من چک کردم همین بعد دوباره زدم راستی من این پرمیشن را هم به 777 تغییر دادم بازم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در آبان 89 سلام با پرمیشن 777 هم کار حل نشد امیر جان از توضیحت ممنون ولی وقتی دکمه بررسی نگارشو میزنم نگارش 1.5.22 رو شناسائی می کنه اما دکمه بروز رسانی رو که میزنم : ولی صفحه done هس و هیچ ارسال و دریافتی وجود نداره هیچ تغییری هم در نگارش ایجاد نمیشه ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر