padidehco 9 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان عزیز من دفعه اولم هست که دارم با ویرچومارت فروشگاه می سازم حالا می خواهم آن را به بانک وصل کنم چه کار باید انجام دهد و از بانک چه چیزی باید بگیرم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در مرداد 91 راستی از جوملا 1.5 و ویرچومارت 1.1.2 استفاده می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در مرداد 91 سلام خدمت شما دوست ګرامی شما به بانک مراجعه می کنید و بعد از مراجعه و ارائه درخواست به بانک به شما یک یوزر نیم و یه پسورد و یک کد فروشګاه داده می شه که بعد از دریافت اینها باید پلاګین مربوطه رو روی ویرچوال مارت نصب کنید و این اطلاعات رو داخل اش وارد کنید تا ویرچوال مارت متصل به بانک شود پاینده باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در مرداد 91 پلاگین را از کجا می تونم بگیرم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام این دست الحاقات رو از بخش زیردر جومینا می توانید دریافت کنید: http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/finance.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر