mostafagh 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان من این ماژول عمودی رو گرفته بودمم منتها وقتی موس روی آون میره سمت راست باز میشه و من جای اون رو در قسمت راست سایت قرار میدم از صفحه بیرون میزنه اگه میشه کمک کنید جهت باز شدنش رو عوض کنم لینک ماژول: http://www.pabpa.com/images/stories/modules/mod_ariextmenu-pabpa.com.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 یا سلام شما ابتدا با قالب های دیگه هم تست کن ببین مشکل حل میشه...! بعد شما میتونید از ماژول های ذیگه مثل sw منو استفاده کنی منوساز حرفه ای و ساده ای هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafagh 0 ارسال شده در مرداد 91 هر قالبی رو امتحان کردم همینه swمنو فارسی هم نصب کردم از joomlafarsi.com باز همینه اینم اسکرین شات کمک کنیییدد لطفا ممنوننن اینم از sw که همون مشکلو داشت قالب زیاد عوض کردم مشکل چیز دیگست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 در صورت تمایل اطلاعات ادمین رو پ خ کنید بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام دوستان عزیز لطف کنید و برای مواد مانند ایدی و... از پیام خصوصی استفاده فرمایید.:001: نتیجه رو در ادامه ذکر کنید تا تایپیک به نتیجه برسه . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 مشکل از قالب بود با قالب های دیگه تست شد مشکل نداشت یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر