iran2008 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام به همه توی این سایت یه منو ساختند . کلیک کنید میخوام بدونم که میشه همچین منوئی برای جوملا هم داشته باشم ؟ حال چه با ماژول و جه css . اگه افزونه یا ماژولی هست معرفی بفرمائید . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز. با اکثر منو سازها میتونید چنین چیزی بسازید. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در مرداد 91 خوب من به توصیه بعضی دوستان افزونه swmenu رو نصب کردم . ولی هر کاری کردم نتونستم منوی افقی که زیرش زیر منوهاش باز بشه رو بسازم . خواستم خواهشی کنم از یکی از عزیزان مطمئن ، اگه زحمتی نیست یه چند لحظه بیاد تو مدیریت سایتم و برام منو رو تنظیم کنه که فقط بصورت زیر منودار نشونش بده . دیگه تنظیم رنگ و فونتش با خودم . ممنون میشم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shoueib 3 ارسال شده در مرداد 91 خوب من به توصیه بعضی دوستان افزونه swmenu رو نصب کردم . ولی هر کاری کردم نتونستم منوی افقی که زیرش زیر منوهاش باز بشه رو بسازم . خواستم خواهشی کنم از یکی از عزیزان مطمئن ، اگه زحمتی نیست یه چند لحظه بیاد تو مدیریت سایتم و برام منو رو تنظیم کنه که فقط بصورت زیر منودار نشونش بده . دیگه تنظیم رنگ و فونتش با خودم . ممنون میشم. با تشکر سلام. خوشحال می شوم اگه کمکی از دستم بر بیاد. می تونید رو کمک من حساب کنید. خوب من به توصیه بعضی دوستان افزونه swmenu رو نصب کردم . ولی هر کاری کردم نتونستم منوی افقی که زیرش زیر منوهاش باز بشه رو بسازم . خواستم خواهشی کنم از یکی از عزیزان مطمئن ، اگه زحمتی نیست یه چند لحظه بیاد تو مدیریت سایتم و برام منو رو تنظیم کنه که فقط بصورت زیر منودار نشونش بده . دیگه تنظیم رنگ و فونتش با خودم . ممنون میشم. با تشکر سلام. خوشحال می شوم اگه کمکی از دستم بر بیاد. می تونید رو کمک من حساب کنید. تو یک پیام خصوصی ادرس و یوزر و پسورد ارسال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر