mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 سلام من توی سایت دو تا ستون در سمت چپم دارم یکی پر بازدید ترین مطالب ورزشی و یکی آخرین مطالب ورزشی http://demo.unicloob.ir/index.php/2012-07-05-17-32-09 همون طور که در لینک می بینید عرض این دو قسمت متفاوت هستش می خواستم ببینم چه طور می تونم عرض این دو قسمت را هم اندازه کنم (یکم از عرض یکی کم ئ یکم به عرض یکی اضافه کنم ) با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 ممنون میشم کمک کنید بد جور گیر کارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز تو فایل template.css اخر صفحه کد زیر رو اضافه کنید .mostread,.latestnews {height:500px;overflow:auto;direction:ltr;} مقدار ارتفاع رو به سلیقه خودتون عوض کنید موفق و پیروز باشی:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 خوب من می خواستم عرض رو کم زیاد کنم این که یه ابزار برای بالا پایین کردن ارتفاع میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام خب چرا ماژول " پر بازدید ترین مطالب ورزشی " را در موقعیت دیگری قرار نمیدهید ؟ مثل position-6 یا position-7 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 اون جوری بالا سمت چپ خالی می مونه میخوام حتما اونجا باشه حالا چی جوری می تونم عرضشو کم کنم ؟؟؟؟ کسی کد css مربوط به کم کردن عرض این ماژول رو نمی دونه ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در مرداد 91 از این کد استفاده کنید .mostread,.latestnews {width:200px;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 من می خوام عرض نوار زیر حاشیه عنوان ماژول ها هم مساوی بشود الان توی لینک زیر http://demo.unicloob.ir/index.php/2012-07-05-17-32-09 پر بازدید ترین و اخرین اخبار ورزشی نوار آبی رنگ زیر این دو قسمت مساوی نیست با این که عرض ماژول ها هر دو مساوی است ولی نوار بالای عنوان مساوی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر