a2mafia 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام! خسته نباشید...من ماجول رو نصب کردم... ولی وقتی میرم توش هیچ تنظیمی نداره، و من هیچ چیزی بهش نمی تونم بدم حتی شماره حسابم تو زرین پال... لطفا راهنماییم کنید... ممنون!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 91 به نسخه افزونه و نسخه جوملایی که ماژول را بر روی آن نصب نموده اید دقت بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a2mafia 0 ارسال شده در مرداد 91 به نسخه افزونه و نسخه جوملایی که ماژول را بر روی آن نصب نموده اید دقت بفرمایید از راهنماییتون خیلی ممنونم! افزونه برای جوملا 1.5 هستش ولی جوملای من 2.5 هستش. یعنی حتی اگه جوملام جدیدتر هم باشه مشکل پیش میاد؟؟؟؟؟ خوب حالا من چی کار میتونم بکنم؟ این افزونه برای ورژن 2.5 هم هست؟ اگه می شه بیشتر راهنماییم کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattaribm 2 ارسال شده در مرداد 91 افزونه های مختص به جوملا 2.5 و 1.5 نمی توانند بر روی یکدیگر نصب شوند بعضی از افزونه های برای هر دو نسخه نگارش شده اند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a2mafia 0 ارسال شده در مرداد 91 افزونه های مختص به جوملا 2.5 و 1.5 نمی توانند بر روی یکدیگر نصب شوند بعضی از افزونه های برای هر دو نسخه نگارش شده اند موفق باشید خوب اگه میشه افزونه ی 2.5 برای زرین پال رو توی سایت قرار بدین. واقعا ممنونتون می شم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر