pixel2007 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام من یک مشکل عجیب دارم. تازمانی که سایتم افلاین بود همه مرورگرا نشون میدادن ولی وقتی سایت رو انلاین کردم فقط تو فایر فاکس من نشون میده و هیچ کس تو هیچ مرورگری نمیبینه درحقیقت یک صفحه سفید میاد بالا لطفا بگید اشکال از کجا هست نسخه جوملا 1.5.26 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattaribm 2 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز به مدیر سرور بگو که نمایش خطاها را روشن کنه برات و چک کن که فایل ایندکس نداشته باشی اچ تی اکسس را هم چک کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pixel2007 0 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز ممنون از محبتی که فرمودی دو سئوال اول انکه فایل انیدکس چیه دقیقا ؟ دوم اینکه وقتی قالب رو عوض میکنم سایت بالا میاد تو مدیریت هم مشکل ندارم. و نمیخوام که این قالبو هم عوض کنم. وقتی افلاین هم میکنم درست میشه یک نکته دیگه وقتی سایتو افلاین میکنم و از طریق اون وارد میشم قالب درست کار میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattaribm 2 ارسال شده در مرداد 91 لطفاً لینک سایت و قالبی که استفاده می کنید را بگید قالب دست ساز هست یا شرکتی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pixel2007 0 ارسال شده در مرداد 91 قالب شرکتی shape5 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر