mrd90550 0 ارسال شده در مرداد 91 با درود و خسته نباشید 1- من یک بسته نصبی quickstart با قالب GK-my store خریده ام ولی در گوشه پایین سمت راست آن یک لینک تبلیغاتی (قالب سایت:تک وب دیزاین) به سایتی که این قالب خارجی را فارسی کرده مشاهده میشود که به هیچ نحوی موفق به حذف آن نشدم. فروشنده میگه که این قسمت قابل حذف نیست و حمایت از سایت است. لطفا راهنمایی کنید تا این لینک را حذف کنم. 2- موقع کار روی سایت در لوکال هاست هر چند دقیقه یکبار یک پنجره به صورت خودکار به سایت peyvandha.ir باز میشه. لطفا روش حل این موضوع را هم بفرمایید. با سپاس از همه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز. به جومینا خوش اومدید. لطفا یک بار قوانین انجمن رو مطالعه کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در مرداد 91 سلام در مورد مورد اول با فروشنده صحبت کنید. چون فایل رو خریدید مناسب هست که لینک رو بردارند. در باره مورد دوم احتمالا افزونه ای جهت شبکه های اجتماعی مثل قیس بوک هست که صفحه پاپ آپ قیلطر باز میشه دوست من"eye" عزیز ایشون چه قانونی رو زیر پا گذاشتن که تذکر دادید؟ با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در مرداد 91 سلام در مورد مورد اول با فروشنده صحبت کنید. چون فایل رو خریدید مناسب هست که لینک رو بردارند. در باره مورد دوم احتمالا افزونه ای جهت شبکه های اجتماعی مثل قیس بوک هست که صفحه پاپ آپ قیلطر باز میشه دوست من"eye" عزیز ایشون چه قانونی رو زیر پا گذاشتن که تذکر دادید؟ با احترام mrgh جان هر سوال باید در یک تایپیک مجزا و در بخش مربوط به خودش پرسیده بشه تا وقتی کاربران دیگه با مشکل مشابه مواجه شدن به راحتی با جستجو به نتیجه برسن. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در مرداد 91 سلام در مورد مورد اول با فروشنده صحبت کنید. چون فایل رو خریدید مناسب هست که لینک رو بردارند. در باره مورد دوم احتمالا افزونه ای جهت شبکه های اجتماعی مثل قیس بوک هست که صفحه پاپ آپ قیلطر باز میشه دوست من"eye" عزیز ایشون چه قانونی رو زیر پا گذاشتن که تذکر دادید؟ با احترام mrgh جان هر سوال باید در یک تایپیک مجزا و در بخش مربوط به خودش پرسیده بشه تا وقتی کاربران دیگه با مشکل مشابه مواجه شدن به راحتی با جستجو به نتیجه برسن. :x (37): شما درست می فرمایید اما این دو مشکل مربوط به یک قالب ایشون بود. پس به نظر نمیرسه نیازی باشه تایپیک جدا زده بشه. ممنون از توجهتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در مرداد 91 به هر حال در مورد سوال اول مدیر تک وب دیزاین آقای مرادی هستن باید با خودشون صحبت کنید. چون کار متعلق به ایشون هست کار درستی نیست که ما اظهار نظر کنیم. و اما دومی : مطلبی که mrgh گفت رو چک کنید. شایدم مرورگر در schedule ویندوز ثبت شده ، خودش به طور خودکارrun میشه و چون home page قیلطر هست صفحهٔ پیوندها رو نشون میده! :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر