9ktenews.com 3 ارسال شده در مرداد 91 یک زمانی ما یه کامپوننتی نصب کردیم فکر کنم اسمش mobilejomla بود بعد دیدیم مشگل داره و باعث میشه از مرورگر اپرا و اینتر اکسپلورر کسی نتونه بره تو سایت ! که بعد زا پاک کردنش مشگل مرورگر اپرا و اکسپلورر حل شد اما تو گوگل وبمستر دردس شده هربار میرم توش میبینم 50-60 لینک با این آدرسها http://9ktenews.com/index.php?option=com_mobilejoomla&task=setmarkup&markup=&return=L2luZGV4LnBocC9tYXpoYWJpLzMxNDgt2YLZhdixLdiv2LEt2LnZgtix2KjYjNmI2KfZgti524zYqi3bjNinLdiu2LHYp9mB2YfYnw== توش هست که پیغام ارور میده not found دوستان کسی میدونه چکار کنم این اینکها تو گوگل ثبت نشه که بعد پیغام ارور بده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در مرداد 91 یکمی سوالتون مبهم بود در هر حال شما دالخ گوگل مستر لینک نقشه سایت رو ثبت کنید فایل رو در روت قرار بدید و تاییدش کنید در اونجا سپس منتظر باشید اتوماتیک کل لینکهای سالم شما ایندکس میش...:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام در تکمیل راهنمایی دوست گلم عرض کنم که لینکهایی که در وبمستر هستند و مشکل دارند را میتوانید بصورت دستی حذف کنید... (قبلا در انجمن کامل توضیح داده شده...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر