webpouya 0 ارسال شده در آبان 89 سلام. بنده از پلاگین جلوه های متن در جوملا 1.5 استفاده می کنم. الان پلاگین نصب شده و فعال هم هستش اما هنگامی که کد مربوطه را در بخش اچ تی ام ال وارد میکنم در سایت فقط کد به نمایش در میاد. مثلا چنین کدی: {xtypo_alert }متن شما{ /xtypo_alert } مشابه این مشکل رو در مورد استفاده از ماژول در بین متن ها هم دارم. ممنو میشم راهنمایم بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 89 مشکل از اینجاست که راهنما را نخوانده اید ! شما الان دارید از این کد استفاده میکنید {xtypo_alert }متن شما{ /xtypo_alert } در حالی که در راهنما هم گفته ام فاصله ها را حذف کنید یعنی کد شما این طوری میشه {xtypo_alert}متن شما{/xtypo_alert} یعنی فاصله نباید باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
webpouya 0 ارسال شده در آبان 89 سلام. شما درست فرمودید بنده به فاصله ها دقت نکرده بود اما هنگامی که از پلاگین استفاده از ماژول در بین متن ها استفاده می کنم تنها کد ماژول روی سایت نمایش داده میشود. ممنون میشم در این مورد هم راهنمایی بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آبان 89 اصلا این ماژول برای ایمپورت کدها و نمایش کادر های دلخواه در بین متن طراحی شده! لطفا دقت بیشتری داشته باشید. کدها را در فایل notepad ایتدا کپی کنید. از منوی format و بخش font مقدار بزرگنمایی را بیشتر کنید. به عینه می توانید هر گونه اشتباه را چک کنید. مشکل جدید شما هم باز مربوط به ایجاد فاصله های غیر ضروری و اشتباه در انتقال کدها است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
webpouya 0 ارسال شده در آبان 89 دوست خوبم در مورد پلاگین استفاده از ماژول در بین متون بنده اصلا دستی کد ها را وارد نمی کنم که احتمال خطا وجود داشته باشد. بلکه پس از انتخاب ماژول مورد نظر از لیست ماژول ها کد مروبطه در بین متن ها قرار میگیرد. برای مثال : {module اسلاید شو ویژه جومینا|none} و هنگام انشار مطلب نیر بجای ماژول، فقط این کد نمایش داده میشود. نمی دانم مشکل از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام ایکستنشن رو حذف و 2باره نصب کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آبان 89 عزیز بالاخره بخاطر تامین نشدن خواسته امان باید چک کنیم. نمایش دادن کدها بجای حالت گرافیک دلخواه دلیلی غیر از صحیح نبودن کد ندارد. این نقص می تواند در حد یک حرف و یا فاصله غیر ضروری باشد. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
webpouya 0 ارسال شده در آبان 89 با حذف و نصب مجدد ایکستنشن مشکل برطرف شده. ممنون از راهنمایی های دوستان خوبم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر