arya_jal 4 ارسال شده در آبان 89 اگر از لایوزیلا در سایتتان استفاده می کنید ماژول پشتیبانی آنلاین لایوزیلا را از دست ندهید. ترجمه شده توسط خودم و تقدیم به بچه های جوملای فارسی به خصوص جومینا دانلود 2 واکنش ها : soleymani و roozeabi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین ابوی 0 ارسال شده در خرداد 90 اگر از لایوزیلا در سایتتان استفاده می کنید ماژول پشتیبانی آنلاین لایوزیلا را از دست ندهید. ترجمه شده توسط خودم و تقدیم به بچه های جوملای فارسی به خصوص جومینا دانلود ممنون از ارسال خوبت ولی لینک خرابه :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در خرداد 90 بله لينك خرابه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
letelite 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام لينك دانلود درست نشده هنوز ؟ آيا غير از اين ماژول كامپوننت يا ماژول ديگري براي پشتيباني آنلاين نيازه ؟ يا خود اين ماژول بتنهايي كافيه ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در خرداد 90 سلام به همگی راستش اونقدری عبارت برای ترجمه نداره خودتون براحتی می تونید دوباره ترجمه کنید اینم لینک دانلود مستقیم http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13066572281.zip موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در خرداد 90 بجاي لايوزيلا من Mibew رو پيشنهاد ميدم. خيلي راحت تر و بهتره: http://forum.joomina.ir/thread-4324.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در شهریور 90 درود دوستان بنده اين ماژول را نصب كردم اما در صفحه سايتم هيچي نيومد . (لينگ عكس در پايين ) در قسمت پارامتر هاي ماژول و در قسمت Generated code بايد چي بنويسيم ؟ چرا اين Livezilla مثل Livezilla ديگر نيست ؟ با تشكر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز سوال جدید در تاپیک جدید این پست مربوط به معرفی افزونه هست و شما باید در قیمت مشکلات سوالتون رو مطرح کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jeff333 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام ماژول چطور کار میکنه؟؟؟ من در سایتم نصب کردم ولی چیزی نمایش داده نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 اگه با این ماژول مشکل دارید می تونید از این افزونه استفاده کنید Mibew http://forum.joomina.ir/thread-4324.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 برای آشنایی بچه ها من کامل توضیح میدم که اصلاً در کل چی هست. Livezilla یک اسکریپت هست که باید نرم افزارش را روی کامپیوتر نصب کنید و مشخصات FTP را بهش بدهید تا با ایجاد اطلاعات روی هاست یک سیستم پشتیبانی روی سایت شما ایجاد کنه و بیشتر مورد استفاده شرکت های هاستینگ قرار می گیره و این ماژول برای آن سیستم هست. حالا بریم سراغ استفاده شما روی آیکون LiveZilla Server Admin روی دسکتاپ کلیک می کنید سپس در قسمت آخر یعنی Integration گزینه Link Generator / Script Generator انتخاب می کنید و Next می زنید. (بهتره از قبل لاگین کرده باشید ولی اگر این کار را نکرده اید حالا اطلاعات را وارد کنید تا اتصال صورت بگیره) حالا در بخش Script نوع کد را انتخاب کنید. شما می تونید در این مرحله کد پیش فرض را با کلیک روی Copy to Clipboard بردارید یا از طریق دکمه Change یک آیکون به دلخواه خود انتخاب کنید. پس از این مرحله دکمه Close و Exit را میزنید. حالا وارد این ماژول می شوید و در قسمت Generated code کلیک راست و past (ctrl+v) را می زنید و ذخیره می کنید. تمام شد/. موفق و پیروز باشید 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر