falconeyes 6 ارسال شده در مرداد 91 سلام به همه عزیزان میشه یکی لطف کنه بگه چجوری میشه فقط مطالب یک سایتی که پایه جوملا2.5 هست رو به یک سایت دیگر با همین مشخصه یعنی جوملا 2.5 انتقال داد خواهشا یک آموزش عملی بذارید خیلی ممنون منتظرم:002: یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز وازد دیتابیس سایتتون شوید. ازجدول مطالب سایت{content} بک آپ تهیه کنید و در دیتابیس جوملا جدید وارد{ایمپورت} کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در مرداد 91 عزیز نشد لطفا بیشتر راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام علاوه بر جداول مطالب میبایست جدول مجموعه ها را هم بک آپ بگیرید #_categories #_content #_content_frontpage #_content_rating تاپیک به بخش مشکلات منتقل شد ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در مرداد 91 با سلام علاوه بر جداول مطالب میبایست جدول مجموعه ها را هم بک آپ بگیرید #_categories #_content #_content_frontpage #_content_rating تاپیک به بخش مشکلات منتقل شد ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): سلام عزیز من بک آپ میگیرم و ایمپورت هم میکنم ولی چیزی نشون نمیده ؟ آیا باید جایی رو ویرایش کنم؟ خواهشا کمک کنید من یه سایت دارم میخوام مطالبش رو بیارم تو لوکال تا تو نسخه جدید وارد کنم؟ ممنون یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 دوسته من شما میتونید مطالبتون را در ورد کپی کنید و سپس از افزونه ارسال انبوه مطالب استفاده کنید نیازی به بک اپ و... نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 با سلام علاوه بر جداول مطالب میبایست جدول مجموعه ها را هم بک آپ بگیرید #_categories #_content #_content_frontpage #_content_rating تاپیک به بخش مشکلات منتقل شد ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): سلام عزیز من بک آپ میگیرم و ایمپورت هم میکنم ولی چیزی نشون نمیده ؟ آیا باید جایی رو ویرایش کنم؟ خواهشا کمک کنید من یه سایت دارم میخوام مطالبش رو بیارم تو لوکال تا تو نسخه جدید وارد کنم؟ ممنون یا علی دوست عزیز توجه داشته باشید شما قبل از انتقال این جداول باید همین جداول رو ابتدا از دیتابیس لوکال حذف کنید بعد اینارو ایمپورت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smhnaji 0 ارسال شده در دی 91 سلام این مطلبی که شما گفتید برای این هست که مطالب سایت فعلی رو حذف کنید و مطالب سایت قدیمی رو جایگزین مطالب فعلی کنیم. اما اگر بخواهیم مطالب سایت اصلی رو به مطالب سایت فعلی اضافه کنیم باید چطور عمل کنیم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام خب دوست عزیز ، اینکار هم باز در اصل موضوع فرقی رو ایجاد نمیکنه شما کافیه در حالتی که سایت بروز میباشد بک آپ رو تهیه کنید و در سایت دیگر ریستور کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0330 3 ارسال شده در خرداد 93 ببخشید افزونه ای هست که بشه خودکار این کار را انجام داد و نیاز به این هم کار نباشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0330 3 ارسال شده در شهریور 93 ببخشید افزونه ای هست که بشه خودکار این کار را انجام داد و نیاز به این هم کار نباشد ایا افزونه ای برای انتقال وجود دارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhk1367 11 ارسال شده در شهریور 93 ایا افزونه ای برای انتقال وجود دارد بله دو افزونه پرکاربرد وجود دارد یکی ساده و دیگری کمی پیچیده و دارای قابلیت های بیشتر. برای کار شما j2xml کافیست. لینک دانلود نسخه فارسی پیام خصوصی شد. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0330 3 ارسال شده در شهریور 93 ممنون ولی وقتی نصب کردم هیچ دکمه اکسپورتی پیدا نکردم می شه راهنمای کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhk1367 11 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) ممنون ولی وقتی نصب کردم هیچ دکمه اکسپورتی پیدا نکردم می شه راهنمای کنید از قسمت پلاگین ها فعالش کنید. دکمه اش در قسمت مدیریت مطالب ظاهر می شود . ویرایش شده شهریور 93 توسط میثم حسنعلی زاده 1 واکنش ها : pedram_na نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhk1367 11 ارسال شده در شهریور 93 از قسمت پلاگین ها فعالش کنید. دکمه اش در قسمت مدیریت مطالب ظاهر می شود . در ضمن نسخه فارسیش بهتره و درکش راحتر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samirasedighi 0 ارسال شده در دی 94 (ویرایش شده) با سلام علاوه بر جداول مطالب میبایست جدول مجموعه ها را هم بک آپ بگیرید #_categories #_content #_content_frontpage #_content_rating تاپیک به بخش مشکلات منتقل شد !موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): سلام ببخشید منم همین مشکل رو دارم . اما من میخواهم مطالب قبلی در سایت حفظ شوند و مطالب جدید اضافه کنم. اینکار را وقتی انجام میدهم پیغام خطا میدهد که هم اسم این فایل موجود است. برای حل این مشکل چکار باید کرد؟ من از افزونه j2xml هم استفاده کردم اما هنگام ایمپورت گرفتن پیغام خطا میدهد: there was an error aploading this file at this server. rsfirewall را 3 گزینه در بخش مدیریت داشت غیرفعال کردم اما باز هم ایمپورت انجام نشد. افزونه ارسال مطالب انبوه جوملا2.5 را هماز جومینا دانلود و تست کردم اما هنگام استفاده خطای 404 میدهد. ویرایش شده دی 94 توسط samirasedighi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر