حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 89 دوستان سلام مدتی است کامپوننت JoomlaComment نظرات رو ثبت نمی کنه! وقتی نظر ارسال می شه تصویر لودینگ به کار می افته اما نتیجه ای در بر نداره! و مرور گر هم ارور لاین 32 از فایل ajax.js در نشانی plugins/system/pc_includes/ajax.js رو نشون می ده! باید چه کرد؟ نشانی سایت: artparsa.com هست ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آبان 89 حتما جدیدا تغییراتی ایجاد کردید و این امکان داره در حد نصب یک افزونه جدید باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 89 حتما جدیدا تغییراتی ایجاد کردید و این امکان داره در حد نصب یک افزونه جدید باشد آقای دولتشاهی بنظرتون می تونه از کدام افزوه باشه؟ اخیرا لینکر ، تغییر صفحات 404 رو نصب کردم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 سلام و درود ابتدا فایل ajax.js رو که در بسته کامپوننت هست را جایگزین فایل ajax.js که در هاست هست کنید از مدیریت سایت / ابزارها [حذف کشها، پاسکازی واکشی، بررسی سراسری] رو انجام بدید اگر نتیجه نداد افزونه هایی که تقریبا نزدیک به وقوع این مشکل نصب کردید رو غیر فعال کنید و تست کنید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 89 سلام و درود ابتدا فایل ajax.js رو که در بسته کامپوننت هست را جایگزین فایل ajax.js که در هاست هست کنید از مدیریت سایت / ابزارها [حذف کشها، پاسکازی واکشی، بررسی سراسری] رو انجام بدید اگر نتیجه نداد افزونه هایی که تقریبا نزدیک به وقوع این مشکل نصب کردید رو غیر فعال کنید و تست کنید... پیروز باشید اشکال از کامپوننت تغییر صفحات 404 بود! با غیر فعال کردن اون مشکل حل شد، آیا راهی برای اصلاح این تداخل هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آبان 89 بصورت عادی خیر چون محتویات افزونه ها گاهی اوقات در همکاری با هم مشکل دارند و تغییر اساسی در آنها باید ایجاد شود که راحت نیست. برخی از اوقات قضیه ساده تر است چون آیتم های مختلفی برای افزونه در محیط مدیریت آن وجود دارد. مثلا اجرا شدن آجاکس، کوئری، و امثالهم. که می توان مستقیم غیر فعال کرد. ولی همیشه این موارد در دسترس نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در دی 89 یه ورژن دیگه اش و نصب کن من هر دوتا رو با هم در یک سایت نصب کردم مشکلی نداشته! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در دی 89 یه مورد هم که برای بنده پیش اومده بوده(مشکل مشترک) به خاطر ترجمه فایل زبان در حالت غیر از utf8 بوده با باز کردن فایل روی سرور در حالت utf8 و ترجمه اون و ذخیره کردنش مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در دی 89 من هم همین مشکل رو با پلاگین کنترل امنیت جومینا داشتم نتونستم از هر دو تاش در کنار هم استفاده کنم مجبور شدم اون پلاگین رو غیر فعال کنم تا مشکل کامنت ها حل بش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر