feyzabadimo 5 ارسال شده در مرداد 91 سلام به همه جومینایی عزیز طاعات و عباداتون قول باشه من می خوام مطالبم صفحه اول سایتم رو به صورت دسته بندی روزانه نشون بدم. به این شکل: به این صورت تاریخ رو به صورت شمسی بالای هر قسمت بزنه و مطالبی که تو اون تاریخ ایجاد شدن رو تو اون قسمت نشون بده. ممنون میشم منو راهنمایی بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در مرداد 91 از دوستان محترم، کسی نیست بتونه بهم کمک کنه؟؟ می خوام بدونم واسه این کار به افزونه خاصی نیاز هست؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در مرداد 91 یعنی این کار رو با جوملا نمیشه انجام داد؟؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در مرداد 91 سلام. شما بیا هر روز رو بکن یه مجموعه، مثلا امروز یه مجموعه میسازی به نام ۵ مرداد بعد تمام مطلب امروز رو زیر شاخهٔ این مجموعه قرار میدی. بعد این مجموعه رو تو content انتشار میدی. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در مرداد 91 سلام ممنون از اینکه جواب دادید. ولی این کار اصلا منطقی نیست. من می خوام که این سایت رو طراحی و کلا به کارفرما واگذارش کنم. لطفا یه راه حال دیگه ای پیشنهاد بدید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر