computer_prospect 34 ارسال شده در آبان 89 سلام به همه شما دوستان محترم : آقا من وقتی در فایر فاکس اسم سایت رو وارد می کنم خیلی خوب و راحت میره تو سایت اما وقتی در اینترنت اکسپلورر اسم سایت رو وارد می کنم و اینتر می کنم که سایت لود بشه با پیغام خطای زیر مواجه می شم . چرا ؟ لطفا راهنماییم کنید . ممنون تصویر در اندازه بزرگتر : http://s5.aks98.com/images/03785460304706187881.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 89 لطفا سایتتون را اعلام کنید بررسی کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در آبان 89 لطفا سایتتون را اعلام کنید بررسی کنیم آخه الان Site Offline کردم سایت رو که کسی نبینه . اما برای 30 تا 40 دقیقه باز می کنم . شرمندم به خدا . جسارت نباشه . اما دلیل اینکارم رو بهتر نگم . لطف می کنید . www.jazebeh.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آبان 89 سلام دوست عزیز من با سه مروگر امتحان کردم مشکلی نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در آبان 89 سلام دوست عزیز من با سه مروگر امتحان کردم مشکلی نبود هر 3 تاشم محتوا رو کامل نشون می دادن ؟ ممنون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 بله دوست گرامی بنده هم تست کردم با مرورگرهای مختلف و مشکلی نبود کوکی مرورگرتون رو پاک کنید و مجدد ببینید این مشکل هست یا خیر. بعد از حذف کوکی مرورگر رو یه ریست هم بکنید بد نیست... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آبان 89 بلی ولی فقط اینترنت ie من ورژنش 6 است به این خاطر یه کم درست نشون نمیداد ولی با اوپرا و فایرفاکس درست نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در آبان 89 در پلاگین همسان سازی اینترنت اکسپلورر من حالت یکپارچگی رو باید روی Meta tag قرار بدم یا روی HTTP header ؟ و اینا باهم چه فرقی داره . و یه سوال دیگه در همین پلاگین حالت سازگاری رو با IE8 بزارم یا ؟ بازم ممنونم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 89 در پلاگین همسان سازی اینترنت اکسپلورر من حالت یکپارچگی رو باید روی Meta tag قرار بدم یا روی HTTP header ؟و اینا باهم چه فرقی داره . و یه سوال دیگه در همین پلاگین حالت سازگاری رو با IE8 بزارم یا ؟ بازم ممنونم . 1- روی Meta tag 2- بر روی ie7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در آبان 89 در پلاگین همسان سازی اینترنت اکسپلورر من حالت یکپارچگی رو باید روی Meta tag قرار بدم یا روی HTTP header ؟و اینا باهم چه فرقی داره . و یه سوال دیگه در همین پلاگین حالت سازگاری رو با IE8 بزارم یا ؟ بازم ممنونم . 1- روی Meta tag 2- بر روی ie7 امیررضاتهرانی عزیز تشکر می کنم از پاسخ به سوال اما چرا باید روی IE7 بزارم ؟ دلیل خاصی دارد ؟ اگر روی IE8 بزارم چه اتفاقی رخ می دهد ؟ پیشاپیش از لطف شما سپاسگزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 89 امیررضاتهرانی عزیز تشکر می کنم از پاسخ به سوال اما چرا باید روی IE7 بزارم ؟ دلیلش اینه که دارید با این کار به مرور گر میگید از فرمت ie7 بجای 8 استفاده کنه گرچه راستش را بخواهید من فرقی در هین کار ندیدم جفتش از فرمت ie7 استفاده میکنه :-) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر