میر-حسن 3 ارسال شده در تیر 91 عرض ادب طاعاتتون قبول باشه لطفا به لینک زیر مراجعه کنید و روی قسمتی که توی عکس نشون دادم کلیک کنید http://www.sarallah-awz.ir/index.php/1391-04-10-17-07-51/-91/----918-74 برای من ارور زیر رو میده.میشه بفرمایید چرا؟ یاعلی:cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattaribm 2 ارسال شده در مرداد 91 گالری تصاویر را سئو و سیف نکنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در مرداد 91 گالری تصاویر را سئو و سیف نکنید موفق باشید میشه بیشتر توضیح بدید؟ متوجه نمیشم گالری درست کار میکرد منم کاری نکرده بودم یک هو اینطوری شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 یک هو اینطوری شد با سلام یعنی حتی افزونه ای نصب یا حذف هم نکردید؟ تغییراتی ندادید ؟ اگر نه ، از ادمین سرورتون بپرسید تغییراتی در هاست دادند یا خیر موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در مرداد 91 عرض ادب ماژولی که مرتبط با گالری تصاویر باشه خیر نصب نکردم هاست رو از جومینا تهیه کردم خواهش میکنم دوستان کمک بکنند واقعا زشت شده سایت هیئت با این وضع ثواب داره یاعلی:cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام شما گزینه های مربوط به سئو رو در مدیریت جوملا غیرفعال کن ببین درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در مرداد 91 بزرگوار بلد نیستم این کار رو، میشه مبتدی تر توضیح بدی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام وارد قسمت تنظیمات کلی شوید در همان اولین سربرگ تنظیمات سئو را میبینید در مورد mod_rewritie باید اول فایل htaccess.txt را به htaccess. تغییر نام بدید ، بعد این گزینه را فعال کنید . البته سرورتون هم باید از این قابلیت پشتیبانی کنه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر