kambizkhalafi 3 ارسال شده در تیر 91 سلام من کل نصب جوملا رو میرم ولی در آخر که باید روی نصب اطلاعات نمونه کلیک میکنم این ارور رو میده برخی از خطاهای رخ داده زمان جمع شدن دیتابیس: Table '2.ebjfq_usergroup s' doesn't exist SQL=-- -- Dumping data for table `ebjfq_usergrou p s` -- INSERT INTO `ebjfq_usergrou p s` (`id`, `parent_id`, `lft`, `rgt`, `title`) VALUES (1, 0, 1, 20, 'Public'), (2, 1, 6, 17, 'Registered'), (3, 2, 7, 14, 'Author'), (4, 3, 8, 11, 'Editor'), (5, 4, 9, 10, 'Publisher'), (6, 1, 2, 5, 'Manager'), (7, 6, 3, 4, 'Administrator'), (8, 1, 18, 19, 'Super Users'), (12, 2, 15, 16, 'Customer Group (Example)'), (10, 3, 12, 13, 'Shop Suppliers (Example)') نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 91 سلام همین بسته نصبی رو روی همین دیتابیس قبل نصب نکردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در تیر 91 منظورتون رو نمیفهمم من دارم روی لوکال هاست نصب میکنمدرباره این مشکل کسی نمیتونه من رو راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام بسته نصبیتون سالم هست ؟ یک دیتابیس جدید براش ایجاد کنید و مجدد نصب کنید اگر جواب نداد یک دیتابیس بسازید و دیتابیس بسته رو بصورت دستی در دیتابیسی که ایجاد کردید ایمپورت کنید و اطلاعات دیتابیسی که ایجاد کردید رو در فایل کانفیگ جوملا ست کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر