pesarak 12 ارسال شده در تیر 91 سلام، میخوام از گوگل آنالیز در جوملا استفاده کنم اما نمیدونم چطوری انجام بدم؟ جستجو کردم و یه جا نوشته بود باید کدش قرار داد درون قالب، اما نگفته بود کدوم فایل قالب :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام برای این منظور افزونه هم منتشر شده که می تونید توسط اون براحتی کد رو قرار دهید... (قبلا در انجمن بحث و معرفی شده...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در تیر 91 برای جوملا 1.5 به تاپیک زیر مراجعه کنید http://forum.joomina.ir/thread-13834.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در تیر 91 ممنون دوستان ، پس دیگه نیاز نیست کد درون قالب قرار بدم؟ فقط ID را وارد کنم درون پلاگین درست میشه؟ راستی خ9واستم تو گوگل انالیز ثبت نام کنم اما یه صفحه اومد و اجازه ثبت نام نمیده، نکنه واسه ایرانی ها بستنش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در تیر 91 ممنون دوستان ، پس دیگه نیاز نیست کد درون قالب قرار بدم؟ فقط ID را وارد کنم درون پلاگین درست میشه؟ راستی خ9واستم تو گوگل انالیز ثبت نام کنم اما یه صفحه اومد و اجازه ثبت نام نمیده، نکنه واسه ایرانی ها بستنش؟ بله فقط ID رو وارد کن و بعد پلاگین رو فعال کن گوگل آنالیز برای ایرانیها تحریم شده و باید با آی پی یه کشور دیگه استفاده کنی! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در تیر 91 خیلی ممنون، ببخشید یه سوال دیگه هم دارم، من الان آی دی گوگل آنالیز را با پلاگین وارد کردم و فعال هم کردم، حالا باید از کجا آمار بازدید از سایتم را ببینم؟ :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام باید به خود گوگل آنالیز مراجعه کنید (خاطرم نیست که افزونه هم براش منتشر شده بود یا خیر!) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر