terminator3000 0 ارسال شده در آبان 89 درود به همه ی دوستان عزیز ... لطفا کمک کنید ... من اصلا نمی تونم هیچ نوع ماژول و کامپونتی رو جوملا نصب کنم . هنگام بارگزاری و نصب ارور می ده ! که "منبع فایل پیدا نشد"یا "قادر به انتقال فایل " نمی باشد . کنترل پنلم دایرکت ادمینه و به نظرم مشکل از سرور هست . چون همین ماژول ها رو داریم رو یه سرور دیگه به راحتی نصب می کنیم ! این مضووع برام خیلی مهمه و همه ی کارو زندگیم لنگ همین مشکل هست . از دوستان تقاضای کمک دارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آبان 89 دوست عزیز مشکل از پرمیشن فولدر tmp هست پرمیشن اونو به 777 تغییر بدین مشکلوتون حل میشه (لطفا در صورت امکان قبل از زدن پست توی انجمن سرچ کنید چون قبلا در این مورد بحث شده ) با تشکر موفق باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در آبان 89 در این مورد مفصل تو انجمن بحث شده لطفا ابتدا جست و جو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر