aliarabnms 0 ارسال شده در تیر 91 من یک قالب برای قسمت مدیریت محتوا نصب کردم که از سایت جوملا فارسی گرفتم بعد از نصب تمام صفحه مدیریت محتوای من رفته و فقط یه صفحه کاملا مشکی نشان میدهد باید چه کنم لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 91 با سلام با نسخه جوملاتون سازگار بود ؟ میتونید دستی عوضش کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام در دیتابیس وارد جدول template_styles_# بشید و در سربرگ Browse به ستون template دقت کنید . نام قالبتون در این قسمت مشخصه . حال روی دکمه edit کلیک کنید و مقدار فیلد home را از 1 به 0 تغییر بدید و در انتها روی دکمه Go کلیک کنید بعد در همین قسمت قالبی که شناسه آن 2 میباشد را ادیت کرده و مقدار فیلد home را از 0 به 1 تغییر بدید و در انتها روی دکمه Go کلیک کنید با این تغییرات قالب مدیریت را از قالب جاری که باهاش مشکل دارید به قالب پیشفرض تغییر میدهید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر