leksoz 95 ارسال شده در تیر 91 با سلام بنده هر تغییری در سایت ایجاد میکنم حتی مطلبی ارسال میکنم در سایت نمایش داده نمیشه باید چک کلی--->>پاکسازی ذخیره ساز--->>حذف باطل شده ها رو انجام بدم دا داخل سایت نمایش داده بشه قدیم چندین وقت یکبار همچین چیزی پیش میومد ولی الان کوچیک ترین تغییر رو انجام میدم داخل سایت نمایش داده نمیشه و حتما باید این 3 مرحله رو انجام بدم جایی برای تنظیم داره؟ نسخه 2.5 جوملا با تشکر:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام در تنظیمات کلی بررسی کنید چنانچه کش فعال بود ، غیر فعالش کنید و مشکل رو بررسی کنید موفق باشید 1 واکنش ها : leksoz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در تیر 91 سلام مشکل از فعال بودن پلاگین کش هست که با غیرفعال کردنش باید مشکلتون حل بش با احترام 1 واکنش ها : leksoz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در تیر 91 در تنظیمات کلی قسمت سیستم گزینه ای هست به نام :تنظیمات ذخیره ساز که نوشته غیر فعال-ذخیره سازی خاموش اگر منظور این قسمت هست که غیر فعال هستش... و گرنه کزینه ای دیگه به نام کش نداره! مشکل تنظیمات جلسه نیست؟ نوشته تنظیمات جلسه: طول عمر جلسه :15 نوع جلسه:پایگاه داده که میشه پایگاه داده رو روی هیچ قرار داد... سلام مشکل از فعال بودن پلاگین کش هست که با غیرفعال کردنش باید مشکلتون حل بش با احترام عزیز در پلاگین ها پلاگین:cache به نام: سیستم - ذخیره ساز غیر فعال هستش .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 در هاست محتویات پوشه های tmp و cache رو به غیر از فایل index.html حذف کنید کش مرورگر رو هم خالی کنید اگر مشکل حل نشد سطح دسترسی پوشه cache رو روی 777 تنظیم کنید و مشکل رو بررسی کنید موفق باشید 1 واکنش ها : leksoz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در تیر 91 ابتدا فایلهای داخل پوشه chache رو حذف کردم ...داخل tmp هم که به جز ایندکس چیزی نبود ... تاثیر نداشت! سطح دسترسی (پرمیشن) پوشه chache رو 777 قرار دادم باز هم نشد! ایا سطح دسترسی tmp رو هم 777 کنم؟ در ضمن موقعی که پاکسازی رو انجام میدم داخل مدیریت جوملا 2 فایل رو مینویسه که حذف میکنم خوب اون 2 فایل با همون اسم داخل پوشه ی chache بوجود میان... جالبه که فایلهای داخل این پوشه رو در هاست پاک کردم و دسترسی پوشه رو 777 کردم اما بیرون اومدم داخل مدیریت جوملا تغییراتی دادم واسه تست و بر گشتم به هاست اون 2 فایل باز در پوشه ی chache بوجود اومده بودن! 100% مشکل این 2 فایل هستن که هر کاری میکنم بوجود میان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام احتمالا از بسته نصبی هست که نصب کردید حالا این کار رو هم انجام بدید : کش جوملا رو فعال کنید ولی زمانش رو تا جایی که امکان داره کاهش بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در تیر 91 منوظر پلاگین ذخیره ساز هست درسته؟یا در تنظیمات اصلی؟ مقدارشو مثلا چه عددی بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 ذخیره ساز رو بعنوان مثال فعال که کردید روی 1 بزارید ببینید حل میشه یا خیر موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در تیر 91 نه متاسفانه! فکر میکنم باید کس دیگری تست کنه شاید مشکل از سمت من باشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام شما در مدیریت جوملا در قسمتی که کش ها را پاک میکنید ، نام افزونه ای که فایل کش ایجاد میکنه مشخصه . بدین صورت میتونید وارد تنظیمات افزونه موردنطر بشید و کش را در آنجا غیرفعال کنید قسمت تنظیمات کلی برای زمانیه که افزونه از تنظیمات سراسری استفاده کنه اما اگه بصورت منحصربفرد تنظیم شده باشه دیگه تنظیمات کلی بی تاثیره من حدس میزنم کش ها مربوط به قالبت میشه . تنظیمات قالبت رو بررسی کن با قالب پیشفرض جوملا هم تست کن موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در تیر 91 2 فایل به اسم های: t3_pages t3_assets هستند که ظاهر میشن حالا این نام ها که جزو افزونه های من نیست! این تصویر: خوب اقا مشکل حل شد و دقیقا اقا مصطفی شما درست حدش زدید مشکل قالب بود من با قالب دیگری تست کردم دیدم مشکل پابرجا نیــست داخل افزونه ها هم که فرمودین اسمی نبود گزینه اخر صحبت شما تنظیمات قالب بود داخل تنظیمات قالب گزینه ای دیدم به نام: cache mode که 2 گزینه فعال و غیر فعال داشت که اون روی فعال بود: enable disable حقیقتا تا به حال قالبی نداشتم که چنین تنظیمی داخلش داشته باشه(قالبهای جوملا ارتی) فکرشم نمیکردم اونجا بتونم پیداش کنم گزینه مشکل رو بازم ممنون:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام همانطور که قبلا هم اشاره کردم نامی از افزونه در اون قسمت نمایش داده میشه . حالا ممکنه نامی مشابه نمایش داده بشه در اون عبارت فوق همون t3 نماد فریم ورک قالبهای joomlart هستش خوشحالم که مشکلتون حل شد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): 1 واکنش ها : leksoz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir101 1 ارسال شده در اسفند 95 دوستان منم همین مشکلو دارم ولی توی تنظیمات قالبم همچین گزینه ای وجود نداره 1 واکنش ها : leksoz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
coinextend 0 ارسال شده در مرداد 97 بر 3/7/2017 at 05:30 , amir101 گفت: دوستان منم همین مشکلو دارم ولی توی تنظیمات قالبم همچین گزینه ای وجود نداره منم همین مشکل رو دارم ... ممنون میشم یک نفر کامل توضیح بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مرداد 97 سلام توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در مرداد 97 دوستان چکیده داستان این شد که مدیریت پلاگین ها برید و پلاگین کش رو غیر فعال کنید تست کنید... اگه پا برجا بود تنظیمات کش کش رو غیر فعال کنید هم چنین اگر رفع نشد مدیریت قالب برید تنظیماتو بگردید گزینه ذخیره ساز یا کش وجود داشن ازونجا غیر فعال نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر