رفتن به مطلب
naderx

تاریخ ارسال ، تاریخ انتشار

پست های پیشنهاد شده

در جوملا زمانی که برای ارسال مطلبی تاریخ انتشار مشخص میشه مطلب در همون زمان منتشر میشه اما زمانی که منتشر میشه تاریخ و ساعتی رو میزه که مطلب ساخته شده !

در واقع زمانی رو میزنه ،که ما روی گزینه جدید کلیک میکنیم

حالا چه راهی هست که مطالبی رو که تاریخ و زمان انتشار براش مشخص میکنیم و بعد انتشار پیدا میکنه در سایت ، در مطلب ما تاریخ و زمان مشخص شده برای انتشار ثبت بشه و نه تاریخ و زمانی که وقتی بر روی جدید کلیک میکنیم .

این نکته هم قابل توجه هست که در تمام سایت این امکان یکسان استفاده نمیشه!!

برای درک بهتر مثال میزنم:

من در ساعت 10:30 برای ارسال مطلب روی گزینه جدید مطلب کلیک میکینم

برای مطلب خودم مشخص میکنم که فردا ساعت 15 (3بعد ازظهر) منتشر بشه!

حالا مطلب من در ساعت تعیین شده منشر میشه ،!!!! اما تاریخ و زمان رو همون 10:30 که من دیروز مطلب ساختم میزنه

امید وارم متوجه شده باشید.

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب خیلی راحت هست بصورت دستی همون ساعتی را که برای فردا در نظر گرفتید برای زمان ایجاد هم در نظر بگیرید.

لینک به ارسال

راهکار شما رو امتحان نکردم! اما نکته مهم اینه که وقتی من به کاربری دسترسی ناشر میدم، فقط میتونه از بخش Front سایت مطالبش رو ارسال کنه، که در بخش Front سایت امکان تعویض تاریخ ایجاد وجود نداره!!!!

بازم هم ممنون از از پاسخ شما

لینک به ارسال

عزیز این اسمش مشکل نیست. محدودیت دسترسی هست که برای یوزرهای دیگر سایت تعریف شده و اصولیه.

شما موردی را که من گفتم امتحان کنید

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...