misagh2 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام من از فیلد سفارشی در سایت استفاده می کنم اما به عنوان زیر تیتر است چطور می تونم به عنوان رو تیتر ازش استفاده کنم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در مرداد 91 من هم همین مشکل رو دارم! نمیشه برای فیلد سفارشی یک جا نمایی انجام داد؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 اگر شما از افزونه استفاده میکنید باید در افزونه تغییراتتون رو اعمال کنید اگر فیلد رو به خود مطالب جوملا اضافه کردید باید در قالب سایت تغییرات رو اعمال کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در آبان 91 جناب آقای تهرانی مشکل روتیتر رو با تغییر در هسته جوملا حل کرده اند ... نمونه رو می تونید در سایت خبری طوفان نیوز ببینید که توسط ایشان طراحی شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوستان عزیز میشه از نام مستعار نویسنده به عنوان رو تیتر استفاده کرد بعد در قالب تغییرات انجام میدید تا قبل از تیتر اصلی، نام مستعار نویسنده (روتیتر) رو نمایش بده یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر