ayatinho 3 ارسال شده در تیر 91 سلام به همه دوستان. نمی دونم چرا فرم تماس آماده جوملا 2.5 که در کامپونت تماس ها موجوده کار نمیکنه. بعد فرستادن فرم پیغام از شما ممنونیم میاد ولی ایمیلی به ایمیل ادمین سایت ارسال نمیشه تو جوملا 1.5 خوب بود ولی نمیدونم تو 2.5 جواب نمیده. کسی از دوستان میدونه مشکل چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 91 سلام مطمئن هستید که در تنظیمات ایمیل مقصد{ایمیل خودتان} را درست وارد کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ayatinho 3 ارسال شده در تیر 91 سلام مطمئن هستید که در تنظیمات ایمیل مقصد{ایمیل خودتان} را درست وارد کردید؟ با تشکر از شما در مشخصات تماس --> پست الکترونیک--> ایمیل خودمو وارد کردم. درست هم هست. جای دیگه ای هم باید ایمیل پر کنم؟ در تنظیمات کلی هم در قسمت سرور ---> تنظیمات ایمیل تابع ایمیل php رو انتخاب کردم و ایمیلمو اونجا هم ثبت کردم ولی باز هم خبری نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 91 روی لوکال هستید یا روی هاست؟ اگه هاستتون رایگانه فکر کنم به خواطر اونه. اگه هم هاست رو خریدید برسی کنید که هاستتون امکان ارسال ایمیل رو داشته باشه. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ayatinho 3 ارسال شده در تیر 91 روی لوکال هستید یا روی هاست؟ اگه هاستتون رایگانه فکر کنم به خواطر اونه. اگه هم هاست رو خریدید برسی کنید که هاستتون امکان ارسال ایمیل رو داشته باشه. موفق باشید نه هاستم رایگان نیست. خودم هم اول فکر کردم باید با ادمین هاست تماس بگیرم ولی گفتم اول مطمئن بشم از تنظیمات جوملا نباشه به هر حال ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrsadegh 0 ارسال شده در تیر 91 سلام منم همین مشکل رو دارم امکان ارسال و ساخت نا محدود ایمیل رو هم دارم دارم مسئول هاستینگ میگه کامپوننته مشکل داره با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در تیر 91 با قالب های دیگه هم تست کنید شاید مشکل از قالب باشه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 91 سلام منم همین مشکل رو دارم امکان ارسال و ساخت نا محدود ایمیل رو هم دارم دارم مسئول هاستینگ میگه کامپوننته مشکل داره با تشکر سلام این کامپوننت رو حذف کنید." مطمئن شید که حتما حذف شده" کامپوننت فرم تماس با ما رو مجدد نصب کنید. از فرم تماس با ما ماژولی هم استفاده کنید ببینید کار میکنه یا نه. اگه نکرد " اگه نشد از همین هاست در یک پوشه دیگه یک جوملا دیگه نصب کنید و فقط فرم تماس با ما رو امتحان کنید.{ترجیحا جوملا رو از همین جومینا دانلود کنید} نتیجه رو اعلام کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر