سامان آخته 12 ارسال شده در اردیبهشت 89 شاید براتون اتفاق افتاده باشه که در نظر داشته باشید مسیر دسترسی به پوشه مدیریت که administrator هست رو تغییر بدید.خوب اینکار شدنی هست و بسیار ساده است. برای اینکار فایلی defines.php در پوشه includes را ویرایش می کنید. سپس کد زیر را مشاهده خواهید کرد. ( در این نسخه که جوملا ۱.۵.۱۴ می باشد در خط ۳۰ می باشد ) define( 'JPATH_ADMINISTRATOR', JPATH_ROOT.DS.'administrator' ); حال مثلا اگر تمایل دارید نام پوشه مدیریت را به joomfa تغییر دهید ، بصورت زیر تغییر میدهید کد بالا را. define( 'JPATH_ADMINISTRATOR', JPATH_ROOT.DS.'joomfa' ); همچنین بایستی پوشه ای به نام joomfa ساخته و سپس محتویات پوشه administrator را در این پوشه نیز داشته باشید. حال فایل defines.php را در پوشه includes که در پوشه جدید محتویات فایلهای مدیریت را کپی کردید را ویرایش و این تغییرات را نیز همچون بالا تغییر دهید.در اصل میشود فایل joomfa/includes/defines.php توجه: این ترفند به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشود و تنها جهت آشنایی با این بخش است.با انجام دادن اینکار ممکن است یکسری افزونه ها کار نکنند.و همچنین جاوا اسکریپتهای پیشفرض مدیریت جوملا نويسنده : سامان آخته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 سلام خب يك روش خيلي خيلي ساده تر هم استفاده از jsecure هست بطوريكه شما مي توانيد تنظيم كنيد كه كدوم آي پي ها بتونه به مديريت دسترسي داشته باشه ، آدرس مديريت رو بدون هيچ مشكلي تغيير بديد و حتي تنظيم كنيد هر وقت كسي سعي داشت به مديريت وارد بشه اطلاعاتش به شما ايميل بشه. كلاً يك راه ساده براي دور نگه داشتن پنل مديريت از دست ديگران است. من روي اين سايت نصب كردم امتحان كنيد و سعي كنيد به مديريت وارد بشيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در مرداد 89 دوست عزيز سامان جان با روش اولي كه شما توضيح داديد موافق نيستم چون مشكلات زيادي براي جوملا پيش مي ياد كه خودتون نيز توضيح داديد ولي يك مشكل بزرگ اين هست كه با آپديت كردن جوملا دوباره بايد تنظيمات را ويرايش كرد ولي پلاگيني كه دوست عزيزمان torghoundy گفتند من ازاش استفاده كردم و كارايي خوبي هم داره كه مي تونيد از اينجا اطلاعات بيشتري بگيريد http://extensions.joomla.org/extensions/access-a-security/site-security/login-protection/12254?qh=YToxOntpOjA7czo3OiJqc2VjdXJlIjt9 موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در مرداد 89 منم ازش استفاده کردم اونم به گفته ی امیر تهرانی چون خیلی کارامد بود همون اول در جومینا آیکن استفاده شده می تونید امتحان کنید www.joominaicon.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوستان عزیزم jsecure دیگه رایگان نیست و فکر نکنم انتشارش در این انجمن درست باشه، باز هم اختیار با خودتونه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraneshati 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام می شه از کد اقای سامان اخته استفاده کرد و بعد تمام ماژولهایی که دوچار مشکل می شن دوباره ادرسدهی کرد؟؟؟؟ اخه من باید در محل کارم حتما این کاررو انجام بدم اون پلاگینی که معرفی شده بازهم ادمین رو داره و بعدش اسم میگیره من می خوام ادمین عوض شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز شما برای راحتی کار میتونید از پلاگین تغییر پوشه ادمین استفاده کنید فقط نیاز به سرچ داره موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در بهمن 91 من از یک افزونه که در انجمن نام برده شد برای تغییر پوشه پیش فرض Administrator استفاده کردم . بار اول از نام پیش فرض استفاده کردم و مشکلی نداشت . الان یک نام جدید برای پوشه مدیریت قرار دادم که قسمت مدیریت ارور Forbidden You don't have permission to access /administrator/index.php on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. میده و نمیزاره وارد شم . لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام دسترسی پوشه administrator رو در روت برسی کنید که روی 755 باشه اگر درست بود از phpmyadmin جدول مربوط به پلاگین ها رفته و این افزونه رو پیدا کنید و غیر فعال کنید.( ادیت رو بزنید و رکود 1 رو به 0 تغیر بدید ) بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام دسترسی پوشه administrator رو در روت برسی کنید که روی 755 باشه اگر درست بود از phpmyadmin جدول مربوط به پلاگین ها رفته و این افزونه رو پیدا کنید و غیر فعال کنید.( ادیت رو بزنید و رکود 1 رو به 0 تغیر بدید ) بدرود کامپوننتشو پیدا کردم و 1 را به صفر تغییر دادم ولی باز همونطوریه .کامپوننتشو پاک کنم مشکلی بوجود میاد ؟ کامپوننتشو پیدا کردم و 1 را به صفر تغییر دادم ولی باز همونطوریه .کامپوننتشو پاک کنم مشکلی بوجود میاد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام اگر پلاگینی همراهش هست همه رو غیر فعال کنید می تونید حذفش هم بکنید ولی تمام افزونه های همراهش باید پاک بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در بهمن 91 پاکش کردم . پلاگین هم انگار نداره ولی باز همونطوریه . پرمیشن فولدر مورد نظر هم 755 هست . نام کامپوننت این هست تغییر دایرکتوری مدیریت / com_changeadmin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام دقیقا" همین مشکل را یکی از کاربران داشتند که براشون رفع کردم کافیه شما در دیتابیستون رکورد مربوط به این افزونه رو غیرفعال کنید اگر جوملاتون 1.5 هست در جدول components و اگر جوملاتون 2.5 هست در جدول extensions پیدا کنید و غیرفعالش کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در بهمن 91 رکورد جدول 1 بود تبدلیش کردم به صفر تا افزونه غیر فعال بشه .ولی باز مشکل وجود داره .تو یکی از ساب دومین هام به طور کل افزونه را پاک کردم ولی باز همونطوری مونده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام وارد پوشه administrator شوید و فایل error_log رابررسی کنید که چه خطایی ثبت شده اگر داخل این پوشه فایل htaccess. هم ایجاد شده حذف کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در بهمن 91 فایل htaccess. را پاک کردم حالا هرچی administrator را میزنم میره روی صفحه اصلی سایت و قسمت مدیریت را پیدا نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوست عزیز مطمئن هستید از افزونه مثلا پلاگین دیگه ای استفاده نمی کنید؟ این دقیقن کاری است که پلاگین تغیر پوشه ادمین میکنه و موقع زدن administrator وارد صفحه اصلی سایت میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در بهمن 91 من از کامپوننتی که نام بردم استفاده میکنم . اسم پلاگینی که شما میگید چی هست چون تو این چند روزه چند بار دیتابیس را دیدم ولی چیزی نبوده .خیلی هم کارم گیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام مثلا یکی از پلاگین ها jisecuremysite است شاید یکی دیگه اسم دیگه ای داشته باشه اگر گشتید و پیدا نکردید به سی پنل تون دسترسی رو برام پ.خ کنید برسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر