mkamka 1 ارسال شده در تیر 91 سلام دوستان من یک قالب برای جوملا طراحی کردم که با IE مشکل نداره.اما وقتی دکمه Compatibility رو تو آدرس بار می زنی سایت بهم می ریزه؟ باید چیکار کنم تا مشکلم حل بشه؟ متاسفانه دمو هم ندارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در تیر 91 خوب چی جوری بهم میریزه. اگه دمو نیست لااقل یه اسکرین شات بذار. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در تیر 91 خوب چی جوری بهم میریزه. اگه دمو نیست لااقل یه اسکرین شات بذار. :x (37): ممنون اینم اسکرین شات بالا منو رفته توی جستجو.لوگو اومده سمت چپ محتوا که اصلا نشون داده نمیشه. فقط پایین درسته اما در حالت غیر compatibility کاملا درسته ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در تیر 91 دوستان کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 91 آقای کیانی لطفا اولا اسکرین شات پی اس دیتون را بزارید که بدونیم قرار بوده سایت چه شکلی و دوما مشکلاتی که برای ie ها پیش میاد دلیلیش درست وارد نکردن و یا ناقص وارد نمودن طول و عرض ها میباشد همیشه در کلاس ها هم میگم فکر کنید ie یه بچه خنگه احمقه و باید همه چیز را بهش بگید تا بفهمه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در تیر 91 آقای کیانی لطفا اولا اسکرین شات پی اس دیتون را بزارید که بدونیم قرار بوده سایت چه شکلی و دوما مشکلاتی که برای ie ها پیش میاد دلیلیش درست وارد نکردن و یا ناقص وارد نمودن طول و عرض ها میباشد همیشه در کلاس ها هم میگم فکر کنید ie یه بچه خنگه احمقه و باید همه چیز را بهش بگید تا بفهمه آقای تهرانی؛ شما گل های گلی.مشکلم حل شد.به دایو های کلی عرض و ارتفاع می دادم اما به دایوها داخلی نه. خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر