arashshiler 12 ارسال شده در تیر 91 سلام دوستان و خسته نباشید فکر میکنم چند وقتی میشه که به جومینا سر نزده بودم:s الان اومدم خاطرات تازه شد واسم دوستان یه اسکریپت گالری عکس بنام upic دانلود کردم و دارم ویرایش میکنم و تکاملش میدم این اسکریپت اخر صفحه یه کپی رایت داره که میخام ویرایشش کنم من به قوانین کپی رایت احترام میگذارم اما میخام متنشو بهتر بنویسم حالا مشکل جالب چیه این اسکریپت خیلی خوب نوشته شده زیر تمام صفحات این کد نوشته شده {template block/footer} خب حالا به چه صفحه ای ربط داده میشه صفحه ی footer که کدش هم اینه {$footer} {if ZDIR == '_ltr'} {if $show_process_info} {php $db_obj=&loader::database();} {echo $db_obj->getQueryNum()} Querys , Processed in {echo timer_read('page');}ms {/if} {else} {if $show_process_info} {php $db_obj=&loader::database();} {echo $db_obj->getQueryNum()} پرسجو، پردازش شده در {echo timer_read('page');} میلی ثانیه {/if} {/if}{if isset($page_foot)}{$page_foot}{/if} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در تیر 91 یعنی کسی نظری نداره ؟ جدیدا پاسخ داده نمیشه به سوالاتم نمیدونم چرا ؟ من جواب نمیخام معلومه که کسی واضح بلد نیست فقط راهنمایی کنید حدس میزنید مشکل از چی باشه چطوری این کار رو کردن ؟ :grouphugg: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام دوست عزیز ، اگر کسی پاسخ برخی از سوالات را نمیدهد ، این دلیل نمیشه که فکر کنید هیچ کس راهی به ذهنش نمیرسه این اسکریپت به احتمال قوی تجاری است و جومینــــــا هم از وارز پشتیبانی نمیکنه . قوانین...! به قول آقای شمسی ، در مورد وارز حتی راهنماییش هم صحیح نیست موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در تیر 91 مررسی دوست عزیز اقای شمس درست میگن اما این اسکریپت کاملا رایگان و متن باز هستش روی اسکریپت تجاری کار نمکنم من نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام راجع به تغییرش راهی نمیدونم ولی برای عدم نمایشش میشه از css استفاده کرد اگه آدرس سایت خودتون رو میذاشتید بهتر میشد راهنمایی کرد ولی بر اساس لینک دمو با استفاده از کلاس زیر کپی رایت نمایش داده نمیشه .footer { display: none; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در تیر 91 با سلام راجع به تغییرش راهی نمیدونم ولی برای عدم نمایشش میشه از css استفاده کرد اگه آدرس سایت خودتون رو میذاشتید بهتر میشد راهنمایی کرد ولی بر اساس لینک دمو با استفاده از کلاس زیر کپی رایت نمایش داده نمیشه .footer { display: none; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): اره درست میگید شاید اینجوری بهتر باشه چون وقتی پاکش میکردم دیگه کار نمیکرد شاید پنهان کردنش بهتر باشه البته من هرچی میگیردم فایلی که این کپی رایت نوشته شده رو پیدا نمیکنم وگرنه راحت تغییرش میدادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام دوست عزیز ، بنده خدمتتون عرض کردم اون کد رو بر مبنای لینک دمویی که قرار دادید گفتم ممکنه تو سایت خودتون به طریق دیگری باشه . برای همین بود که گفتم بهتره آدرس سایت خودتون رو قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در تیر 91 خب نریختمش روی هاست که لینک بدم روی لوکال کارم میکنم نه دست شما درد نکنه یه عالمه اعتبار واسه شما درست شد حالا مشکل جدید پیش اومده ممنون میشم این هم کمکم کنید این کد رو ببینید مال هدر سایت هستش {lang no_script_notice} {$page_head} {if $site_logo}{else}{$site_name}{/if} {$user_status} {if $update_info['return'] == 'new'} {lang new_update_available|`$update_info['version']`|`$update_info['pubdate']`} {lang update_immediately} {lang or} {lang update_manually} {/if} class="current">{$v['name']} {$v['name']} {lang trash} {$page_crumb} اون کد #header{ background-color:{$_config['header_bg']};} مال هدر سایت هستش که لینک میشه به صفحه مدیریت که مدیر میتونه رنگشو تغییر بده حالا من میخام کلا عکس باشه کار سخت هم نکنه به مدیریت هم نیازی نیست وصل بشه اومدم کد رو اینجوری نوشتم #header{ background-image:(header.jpeg)};} اما رنگ هدر سفید میشه و هیچ تغییری نمیکنه انگار که عکسی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام به شکل زیر کد را وارد کنید ، ببینید درست میشه #header{ background-image: url(../آدرس تصویر);} موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در تیر 91 با سلام به شکل زیر کد را وارد کنید ، ببینید درست میشه #header{ background-image: url(../آدرس تصویر);} موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): مرسی اره این هم تست کردم نشد بازم :putersmile1: همه ی کد هاشو جستجو کردم اما این جمله ی قدرت گرفته از ................ که مال کپی رایت هستش پیدا نشد که نشد مگه میشه این جمله نباشه اما نشون داده بشه ؟ کور شدم و ندیدمش:x (31): فقط میشه همون که شما گفتید یعنی هایدنتش کرد که نشون نده خب اونم که اگه توی مرورگر کد رو بزنید میبینید که هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
languard 0 ارسال شده در مرداد 91 یه چیزی غیر عادی هستش اونم اینه که وقتی میخوام عکسی رو آپلود کنم بعد اینکه آپلودش تموم شد این ارور رو میده که : Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 820 is not allowed to access /tmp owned by uid 0 in /home/khayyeri/public_html/Bonyad/gallery/core/libs/img_engine/image_gd.php on line 82 Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Invalid filename in /home/khayyeri/public_html/Bonyad/gallery/core/libs/img_engine/image_gd.php on line 82 توی فایل image_gd که رفتم چندتا غلط املایی داشت که درستش کردم اما مشکل اصلی اینجاست که وقتی این ارور رو میده همه ی نسخه های تصویر رو که اعم از تصویر جلد و تصویر اصلی هستند رو پردازش و آپلود میکنه جز تصویری که مربوط به thumbnail هستش , و پوشه مربوط به این فایل هم همیشه خالی میمونه در حالی که باید عین سایز جلد یکی هم به آدرس پوشه thumb اضافه بشه... دیگه مغزم جواب نمیده ! کمکم میکنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
languard 0 ارسال شده در مرداد 91 کسی نبود کمکمون کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 91 سلام قسمت اول ارورتون که مربوط به سطح دسترسی هست!!چک کنید فولدر tmp و images قابل نوشتن باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در شهریور 91 دوست عزیز این اسکریپت توسط سایت http://upic.zerzem.com پشتیبانی میشه فارسی سازی هم همینا انجام دادن مشکلی دارید با اونا در تماس باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
xxlove68 0 ارسال شده در مهر 92 سلام دوستان من کارم ه-ک فقط برای پارسی زبانان ه-ک سایت های اسرائیلی و کم کردن روی آمریکاییا برای حل این مشکل چرا انقد به خودتون فشار میارید راحت فک کنید احتیاج به حل محاساتی نداره ما همیشه از در پشتی وارد میشیم خوب بریم سر آموزش پاک کردن کپی رایت از زیر قالب upic خوب اول برین به این مسیر::::::::::themes\default\block خوب حالا فایل این را باز کنید ::::::::: footer.htm کل متن داخلشا پاک کنید متن دلخواه خودتونا توش بزارین به همین آسونی اگه کاری داشتین با من میل بزنید robot8080@gmail.com موفق باشید بای نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
somayeh fathi 0 ارسال شده در مهر 92 سلام واسه سایتم یک اسلاید شو گذاشتم فقط تو صفحه اول نمایش میده مابقی صفحه هارو ک باز میکنم اسم اسلایدشو و همان فضا رو ک اشغال کرده نشون میده ولی خود اسلایدهارو نمایش نمیده.حجم عکسهایی که استفاده کردم پایین آوردم و تو تنظیمات اسلاید شو نمایش در تمام صفحات گذاشتم ولی بازم نشون نمیدهممکنه دلیلش از سرعت پایین هاست باشه ؟اگه اینطوره لطفا راهنمایی و کمک کنیداسم اسلایشو mod_nanopiecemaker2-farsi و سایت با جوملا 2.5 طراحی شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما سوال جدید در تاپیک جدید این تاپیک مربوط به اسکریپت هاست. لطفن مطابق با مشکل تان در بخش مربوطه مشکل تان را مطرح کنید سپاس گذاریم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر