fun_9990 0 ارسال شده در تیر 91 چطور میشه یه ماژولی که نصب شده رو کشید بیرون ؟ یعنی ماژول نصب شده رو دوباره دانلود کرد رو سیستم که دوباره نصب بشه تو یه قالب دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در تیر 91 تو یه قالب دیگه یا یه هاست و جوملای دیگه ؟ خوب داخل هاست خود رفته و داخل روت گزینه ی modules رو پیدا کرده و داخل پوشه رو بگردین دنبال ماژول مورد نظر ... یعنی به عبارتی میشه این ادرس در هاست شما:public_html/modules/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fun_9990 0 ارسال شده در تیر 91 نه می خوام اینو از یه قالب جوملا به یه قالب جوملای دیگه بریزم مثلا یه جا هست می خوام تو یه جوملای دیگه استفاده کنم یعنی قالب دیگه اخه اینو من فکر کردم اینجا اخه مگه فایل xml هست ؟ که بشه اونو در اورد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید شدنش می شه البته بستگی به افزونه ی شما هم داره... پیشنهاد می کنم طبق نام افزونه اون افزونه رو پیدا کنید (جستجو در جومینا ، جوملای جهانی و ...) و نصب کنید این تاپیک ها رو هم مطالعه بفرمایید: http://forum.joomina.ir/thread-3165.html http://forum.joomina.ir/thread-2021.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fun_9990 0 ارسال شده در تیر 91 خیلی ممنون من معمولا از قسمت Type نگا می کنم نوشته mod_custom که این اسم توی خیلی از مژولهای دیگه هم دیده میشه از طرفی هم رفتم داخل پوشه مربوطه توی public_html یه پوشه هست که نوش یه فایل xml هست اما خیلی حجمش کمه گیجم کرده البته اسم اون ماژولی که من روش کلیک می کنم نوشته iPhone Support البته اینو توی جوملای جهنای هم سرچ کردم اونی نیست که من می خوام اگه یکی واقعا ماژولها رو رو هوا می زنه اسم سایت رو بزنم می تونه اقلا یک ماژولی مثل اونو برام پیدا کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 ماژول ها و پلاگین ها رو بهتر می شه برداشت (البته باز هم بستگی داره...) شما به پوشه ی modules در هاست اتون مراجعه کنید و بعد پوشه ای که مربوطه به ماژول اتون هست رو زیپ و دانلودش کنید ببینید جواب می ده یا خیر... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در تیر 91 شما به اون مسیر برو کلا مگه چند تا ماژول هستش که... اگر نمیدونستی کدام هست و شک داشتی برو داخل مدیرذیت جوملایی که روی همون هاست هستش داخل مدیریت ماژول برو و ماژول مورد نظر خودت رو در انتهای جدول ببین اسمش رو ... حالا اسمشو کامل توی گوگل سرچ کن! بهتر هست ماژول رو کامل از جای دیگه دانلود کنید با خیال راحت...به همین روش که عرض کردم پیداش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fun_9990 0 ارسال شده در تیر 91 با اینها به نتیجه نمی رسم چون اولا ماژول بعد نصب پخش میشه یعنی یه سری فایل زبان نداره یه سری هم فایلهای جانبی داره که می ره تو پوشه های مختلف اسمشم عجیبه اخه من ادرس سایت رو براتون پیغام خصوصی می کنم بعد میگم کجا رو میگم به اقای فرحزادیان ادرس سایت رو دادم که ببینن اما دیگه خبری نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 من معمولا از قسمت Type نگا می کنم نوشته mod_custom که این اسم توی خیلی از مژولهای دیگه هم دیده میشه با سلام دوست عزیز ، نیاری نیست شما دنبال این ماژول بگردید یا اونو نصب کنید این ماژول پیشفرض روی همه جوملا ها هستش در حقیقت این mod_custom همون ماژول html دستی هستش موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر