robzizo 0 ارسال شده در تیر 91 سلام میخواستم یوزر ها پست ها و موضوعات دیتابیس رو منتقل کنم به یه جوملا دیگه آیا میشه ؟ table اینا اسمشون چیه ؟!!! ورژن هر دو جوملا یکیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ابتدا یک بک آپ کامل از جوملای فعلی مخصوصا دیتابیس اش بگیرید جداول مطالب: content content_frontpage content_rating جداول یوزرها: users usergroups user_notes user_profiles user_usergroup_map نکته: جداول هر یک دارای پیشوندی هستند که هنگام نصب جوملا تعیین شده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robzizo 0 ارسال شده در تیر 91 خیلی ممنون کامپوننت csvi هم همینکارو انجام میده اگه میشه آموزشش رو بزارید چون خیلیا این مشکل رو دارن http://extensions.joomla.org/extensions/migration-a-conversion/data-import-a-export/19745 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robzizo 0 ارسال شده در تیر 91 کلا هر کامپوننت یا پلاگینی که اینکارو واسه جوملا 2.5 انجام میده اگه میشه معرفی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robzizo 0 ارسال شده در تیر 91 کسی پاسخگو نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من تیبل هایی که گفتیدو export o import کردم اما ارور میده !!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر