pesarak 12 ارسال شده در تیر 91 سلام دوستان یه فایل فول بکاپ از کل هاست دارم با حجم 2 گیگ که واسه تمام دایرکتوری ها است. خواستم راهنمایی کنید که چطور میتونم بدون اینکه فایل را دانلود و یا توی هاست از حالت فشرده خارج کنم فقط بکاپ یکی از ساب دامین ها را ریستور کنم؟ آخه حجم هاستم کم است و اگه بخوام 2 گیگ را از حالت فشرده خارج کنم خیلی فضا میخواد. ودیگه اینکه سرعتم پایین است و نمیتونم 2 گیگ را دانلود کنم لطفا کمکم کنید :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در تیر 91 خب شما اون رو در سیستم خودت آنزیپ کن بعد فقط فولدر مورد نظر رو آپ کن یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام با توجه به توضیحاتتون فکر میکنم این بک آپ 2 گیگی در هاست شماست 3 راه دارید 1. دانلود ، آنزیپ و ... 2. افزایش حجم هاست و اکسترکت و ... 3. از ادمین سرور بخواهید قسمت مورد نظر شما رو از بک آپ جدا کنند و در اختیارتون بزارند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر