mohamad7kl 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام خدمت دوستان من این مشکل رو دو روزه دارم توی انجمنهای مختلف مطرح می کنم هیچ کس جواب بهم نداد اما مطمئنم توی انجمن خوب جومینا دوستان کمک می کنن و مشکلم حل می شه. بنده کمی تغییرات توی سایتم انجام دادم ولی متاسفانه بعد از این تغییرات الان جوری شده که ادامه مطلب اخبار رو نشون نمی ده. نمی دونم چرا. لطف کنید اگه می تونید به سایتم سر بزنید و به ادامه یکی از اخبار برید و ببینید چرا ادامه اخبار رو نشون نمی ده. آدرس سایتم: haftkelnews.com یاعلی منتظرم دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در تیر 91 افزونه خاصی نصب کردید ؟ آخرین افزونه نصب شده چی بوده؟ افزونه امنیتی یا سئو ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohamad7kl 0 ارسال شده در تیر 91 نه برا سایتم مشکلی پیش اومده بود که مجبور شدم دوباره ماِولهای قبلی رو نصب کنم همین فقط یعنی افزونه های قبلی رو دوباره نصب کردم خب حالا به نظر شما مشکل کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا دقیقا بفرمایید مشکل چی بوده و چه تغییراتی در سیستم اعمال کردید !؟ (تغییرات در هسته | فعال و غیر فعال کردن افزونه | نصب و حذف افزونه ...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر