computer_prospect 34 ارسال شده در آبان 89 سلام به همه دوستان : من در یک هاست جدید زمانی که می خوام پلاگین یا کتمپوننت یا تمپلت یا ماژول نصب کنم با پیغام های مختلفی مواجه می شم . با هاست تماس گرفتم گفتند مشکل از ما نیست البته یکسری مالکیت ها بود تغییر کرده بود درست کردیم . پیغام خطا ها = JFolder::create: Could not create directory Unable to write entry چیکار کنم مشکل از من هست یا از هاست که مالکیت فایل ها و پوشه ها رو بستن ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 سلام دوست عزیز لطفا ابتدا جستجو کنید و در صورت لزوم مشکلتون رو مطرح کنید! قبلا در انجمن بحث شده پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آبان 89 دوست عزیز مشکل از پرمیشن های شماست 1- موقع نصب قالب پرمیشن این پوشه را به 777 تغغیر دهید templates 2-موقع نصب ماژول پرمیشن این پوشه را به 777 تغغیر دهید modules 3-موقع نصب پلاگین پرمیشن این پوشه را به 777 تغغیر دهید plugins 4-موقع نصب کامپونت پرمیشن این پوشه را به 777 تغغیر دهید components 5- و همه مواقع قبل از نصب پرمیشن پوشه tmp را هم به 777 تغییر دهید بعضی از افزرونه ها نیز نیاز به تغییر پرمیشن پوشه language دارند و یا تغییر پرمیشن پوشه های ذکر شده در بالا در قسمت administrator موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در آبان 89 دوست عزیز مشکل از پرمیشن های شماست 1- موقع نصب قالب پرمیشن این پوشه را به 777 تغغیر دهید templates 2-موقع نصب ماژول پرمیشن این پوشه را به 777 تغغیر دهید modules 3-موقع نصب پلاگین پرمیشن این پوشه را به 777 تغغیر دهید plugins 4-موقع نصب کامپونت پرمیشن این پوشه را به 777 تغغیر دهید components 5- و همه مواقع قبل از نصب پرمیشن پوشه tmp را هم به 777 تغییر دهید بعضی از افزرونه ها نیز نیاز به تغییر پرمیشن پوشه language دارند و یا تغییر پرمیشن پوشه های ذکر شده در بالا در قسمت administrator موفق باشید دوست عزیز چون جستجو کردم و به نتیجه ای نرسیدم دوباره مطرح کردم . من تمام پرمیشن ها رو به 777 تغییر دادم اما باز این پیغاما میاد . حالا چیکار کنم ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آبان 89 در صورت امکان مشخصات رو به صورت خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 اگر خوب جستجو کنید حتما به نتیجه خواهید رسید! اگر ftp رو ست و فعال نکردید. ست و فعال کنید ببینید باز این مشکل رو دارید یا خیر... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در آبان 89 اگر خوب جستجو کنید حتما به نتیجه خواهید رسید! اگر ftp رو ست و فعال نکردید. ست و فعال کنید ببینید باز این مشکل رو دارید یا خیر... موفق باشید از کجا اف تی پی و ست کنم از مدیریت جوملا یا از Cpanl یا میشه اصلا آدرس بدید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 http://forum.joomina.ir/thread-1049-post-5252.html#pid5252 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آبان 89 دوست عزیز اینجا رو دیگه میتونستی سرچ کنی. اینجا رو یه نگله بنداز دوستان قبلا توضیح دادن http://forum.joomina.ir/thread-1049.html?highlight=%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA+ftp موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در آبان 89 * JFTP::login: Unable to login * JFTP::store: Unable to use passive mode * Warning! Failed to move file. * JFTP::mkdir: Bad response * JFTP::chmod: Bad response * Unable to create destination آقا این پیغام هارو داد فعال کردم . اومدم یک پلاگین نصب کنم اینا رو داد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 ببینید با افزونه های دیگر هم همین مشکل هست یا فقط با این بوده... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در آبان 89 ببینید با افزونه های دیگر هم همین مشکل هست یا فقط با این بوده... پیروز باشید نه کلا هرچی می خوام نصب کنم از تمپلت گرفته تا ماژول تا کامپوننت تا پلاگین وای . چقدر بد شده موقعیتم . آقا این آدرس زیر رو که می زنم می رم تو هاست یعنی تو بخش Cpanel خوب؟ حالا من باید اونجا که ftp گفته وارد کن همینو بدم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 برای ftp توضیحات کامل در اون لینک که خدمتتون عرض کردم بود! در صورت امکان اطلاعات هاست و ادمینتون + لینک این تاپیک رو بصورت خصوصی برام بفرستید تا بررسی کنم موفق باشیددوست عزیز بنده پیام خصوصیتون رو دیدم ولی چون شما از تنظیمات کاربری امکان ارسال ایمیل توسط کاربران به شما رو غیر فعال کردید امکان جواب دادن به پیامتون رو نداشتم! اطلاعات هاست و ادمینتون رو بعلاوه لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید تا انشاالله امشب بررسی کنم... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در آبان 89 سلام عرض می کنم خدمت همه دوستان : آقا مشکل من حل شد . اونم بخاطره مجتبی جان (persians) که وقت و بی وقت من مزاحمشون بودم و لطفشون شامل حال من بود و راهنمایی های ایشون بود که مشکلم حل شد . فکر نمی کردم این مشکل حل بشه و می خواستم هاستمو عوض کنم اما سرانجام با راهنمایی ها و لطف مجتبی جان حل شد . من همین جا از مجتبی جان (persians) تشکر می کنم و سپاسگزارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آبان 89 بفرمایید چه اعمالی برای رفع مشکل انجام دادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در آبان 89 بفرمایید چه اعمالی برای رفع مشکل انجام دادید؟ به روی چشم رضا جان : ببینید قضیه همون تنظیمات FTP بود اما نه از طریق مدیریت سایت بلکه از طریق پنل برای هاست من تنظیم می شد . یعنی از طریق مدیریت سایت هر تغییراتی را که اعمال می کردم انگار نه انگار ! اما با تغییر پرمیشن فایل به 666 و وارد کردن تنظیمات ساده برای FTP و روشن کردن آن دیگه همه چیز نصب می شد هم تمپلت هم پلاگین هم ماژول و هم کامپوننت . البته تو بحث FTP همه استادید و من به همین علت زیاد توضیح ندادم . پیشاپیش سپاسگزارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 89 لطفا این تاپیک را مطالعه فرمایید http://forum.joomina.ir/thread-95.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر