sonic69 279 ارسال شده در تیر 91 سلام من تو هاستم دو تا فایل به نام htaccess که هیچ متنی توش نیست و یه فایل به نام htaccess.txt دارم میخواستم فرق این دو فایل رو بدونم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در تیر 91 سلام. احتمالا اون فایل.htaccess حجمش 0kb است. شما اونو پاک کن بعدhtaccess.txtرو به.htaccess. تغییر بده و تنظیمات seo جوملا رو همه رو بله کن. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در تیر 91 سلام. احتمالا اون فایل.htaccess حجمش 0kb است. شما اونو پاک کن بعدhtaccess.txtرو به.htaccess. تغییر بده و تنظیمات seo جوملا رو همه رو بله کن. :x (37): بله درست هست مشکلی پیش نمیاد حذفش کنم؟ اصلا اون چی هست؟ازکجا امده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام فایل htaccess بصورت اتوماتیک توسط سرور براتون ساخته می شه و مشکلی نیز ندارد ولی اگر از سئو خواستید بهره ببرید یا مشکلی برای سیستم پیش آمد که به این فایل مربوط می شد همان کاری رو انجام دهید که دوست گلمون eye عزیز توضیح دادند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر