emad_f1372 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام خدمت تمامی دوستان من می خواهم وقتی حوملا را نصب می کتم و به قسمت نصب اطلاعات نمونه می رسم و آن را کلیک می کنم اطلاعات نمونه خودم در هاست بارگذاری شود می خواستم که اگر کسی می دونه که چجوری میشه اینکاررا انحام داد به من کمک کنه با تشکر فراوان از همه شما عزیزان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام برای ساخت اطلاعات نمونه کافیست در دیتابیس از جداول موردنظرتون بک آپ بگیرید با فرمت sql . دقت کنید که مواردی را بک آپ بگیرید که فقط همانها میخواهید اضافه شوند میتونید تک به تک این کار رو انجام بدید روی جداول بعد در یه دیتابیس جدید ایمپورت کنید و مجدد همه را بصورت یک فایل اکسپورت بگیرید . امیدوارم متوجه منظورم شده باشید بعد این فایل را جایگزین فایل sample_data.sql کنید . دقت کنید که نام فایل تغییری نکند و همان sample_data.sql باشد این فایل در بسته نصبی جوملا در مسیر زیر قرار دارد installation/sql/mysql/sample_data.sql موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر