hpshahla 0 ارسال شده در تیر 91 سلام من rsform pro رو نصب کردم و مشکلی در طرز کار باهاش ندارم فقط مشکلم اینه که وقتی یکی وارد سایت میشه و فرم رو پر میکنه به ایمیلم نمیاد تنظیماتشو داخل مدیریت کتمپوننت درست کردم و آدرس ایمیلمو دادم اما نمیدونم چرا کار نمیکنه کسی میتونه راهنماییم کنه لطفا؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در تیر 91 سلام. میشه یه دمو از سایت و یه اسکرین شات از تنظیمات بذارید? :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در تیر 91 من احساس میکنم مشکل از قالب شما باشه با قالب های دیگه ای تست کردید؟ به گفته دوست خوبمون eye هم عمل کنید با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hpshahla 0 ارسال شده در مرداد 91 ممنون از پاسخ دوستان قالب رو عوض کردم ، ایمیل میاد برام وقتی فرم پر میشه ، اما اطلاعات پر شده فرم نمیاد ، یعنی ایمیل خالی میاد کجا باید تنظیمات این قسمت رو انجام بدم؟ میشه راهنماییم کنید لطفا چجوری میشه اینجا عکس رو attach کرد؟ میخاستم اسکرین شات تنظیمات رو بذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 عکس رو تو آپلود سنتر جومینا آپلود کنید سپس رو آیکون عکس بالا کلیک کنید سپس آدرس عکسی که آپلود کردبد وارد کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hpshahla 0 ارسال شده در مرداد 91 خوب این تنظیمی هست که من انجام دادم برای ارسال ایمیل به مدیر دیگه چه تنظیمی لازم داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hpshahla 0 ارسال شده در مرداد 91 ماه رمضون شده کسی دوستان فعالیتشون کم شده ، چرا کسی کمک نمیکنه من جواب سوالمو بگیرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 خب الهی قربونتون برم شما باید در TO ایمیل خودتون رو وارد کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hpshahla 0 ارسال شده در مرداد 91 خب الهی قربونتون برم شما باید در TO ایمیل خودتون رو وارد کنید یا علی خوب دوست عزیز ، من ایمیل خودمو وارد کردم ، اینجا تو تصویری که گذاشتم sample این ایمیل رو گذاشتم که بدونید تو همون قسمت TOایمیل خودمو زدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 به این هم دقت داشته باشید که rsform نال شده استفاده نکرده باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hpshahla 0 ارسال شده در مرداد 91 به این هم دقت داشته باشید که rsform نال شده استفاده نکرده باشید ببخشید میشه لطف کنید بیشتر توضیح بدید ، از کجا متوجه بشم که نال شده نباشه؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر