fariburz 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام به اساتید گرامی. احتراما پس از نصب افزونه های مختلف و انتشار آن ، در محل تعیین شده نمی آید. و بعضی وقتها با چند بار باز و بسته کردن صفحه می آید. من از جوملای 2.5.6 استفاده میکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید چنانچه کش جوملا رو فعال کردید غیر فعالش کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fariburz 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید چنانچه کش جوملا رو فعال کردید غیر فعالش کنید موفق باشید با تشکر از شما از کجا غیر فعالش کنم ؟ با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید چنانچه کش جوملا رو فعال کردید غیر فعالش کنید موفق باشید با تشکر از شما از کجا غیر فعالش کنم ؟ همان تنظیمات ذخیره ساز ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در تیر 91 تنطیمات کلی > سیستم >تنطیمات کش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر