shahryar warez 17 ارسال شده در آبان 89 با سلام خدمت شما دوستان گرامی اینجا مطرح کردم بخاطر این هست که این موضع عمومی بود بنده یک عکس دارم از ویرتال مارت که کامل تپ های رو داره ولی برای ما نداره حتی نسخه اصلی ویرتال مارت رو گرفتم به انگلیسی نیز نداره به این عکس های نگاهای بکنید عکسی که اصلی هست که کارو ما رو داره : ولی عکسی که ما داریم : اینجوری نیست نداره حتی به زبان انگلیسی این به زبان فارسی هست دوستان این تپ اصلا وجود نداره نمی دونم چون این تب رو نیاز دارم بخاطر اینکه می خوام برای اماژول آخرین محصولات توضیحات بزارم وقتی ماژول آخرین محصولات رو در سایت می زارم هر محصول رو با عکس نشون می ده با یک قیمت ولی برایش توضیحات نمی زاره ممنون می شم من رو هدایت کنید و راهنماییی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 سلام در مورد مشکل اول یک بار کامل حذفش کنید حتی اگر بعد از نصب از مدیریت پوشه یا فایلی در هاستتون مونده بصورت دستی حذف کنید و همینطور جداولش رو از دیتابیس و بعد از حذف کامل مجدد اقدام به نصب کنید ببینید درست می شه یا خیر. در مورد ماژول هم به آدرس زیر برید ببینید چیزی که مد نظر دارید هست یا خیر: http://extensions.joomla.org/search?q=virtuemart موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در آبان 89 بنده از یک سروری اصلا اتقال دادم به یک سروری حتی یک بار رسیت کردیم دوباره امتحان کردیم باز نشد مچتبی جان بنده در مورد اون آدرس نیز خیلی گشتم پیدا نشد یک هفته هست که مشغولم کرده هر کار کردیم از وارز و از معمولی پیدا نشد اگه این تپم بیاد بنده به صورت دستی وارد می کنم بازم ممنون از پیگیریتون خیلی مهم هست ممنون شهریار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در آبان 89 دوستان این یک باگ بود که جوملا با ویرتال مارت داره اگه دوستان می خوان اون گزینه های معلوم بشه مدیریت جوملا رو به زبان انگلیسی برگردونند کلیه اون مشکلات حل می شه و به زودی دارم یک مقاله ای رو ترجمه می کنم که بشه دیسکرپشن به آخرین محصولات اضافه بشه در ماژولش اگه دوستان نیاز داشته باشن در این جا بگن تا بزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آبان 89 بدیهی هست هر گونه ارتقاء و تغییر را بهتر است در اختیار دوستان نیز بگذاریم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در آبان 89 چشم آقای دولتشاهی فارسیش کردم می زارم چون این موضوع 3 4 روزی بود کسی داخلش نیومد تا این باگ رو بگه گفتم شاید مهم نباشه ولی به زودی قرار می دم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در دی 89 سلام شهریار جون من قبلا با این باگی که شما میفرمایی برخوردم بله حق با شماست و اگه اونوبرطرف کردی خوشحال میشم اینجا در اختیار دوستان بگذاری. ولی من این باگ را با عوض کردن مرورگرم به فایرفاکس برطرف کردم. دوستان و حتی شما میتونید امتحان کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در دی 89 نه فقط زبان مدیریت رو برگردونید به انگلیسی حل می شه بعد از انجام دادن کارتون باز بکنید فارسی حله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
manuel 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من یه مشکلی دارم که این تب ها برای اینکه برای مجموعه ها بخوایم عکس واردد کنیم ، اون تبش خاموشه و نمی خوام زبون مدیریت رو انگلیسی کنم ... راه حل چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر